Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena 17

Proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość Milena 17

Bo nie wiem co robić.Głupia sytuacja wynikła z moim chłopakiem a chyba już nawet nie ale przejdę do rzeczy .Chodzimy razem do jednej klasy znamy się już kilka lat , ale parą jesteśmy od czerwca ,pod koniec pierwszej klasy w końcu poprosił mnie żebym została jego dziewczyną i od niedawna chcieliśmy zrobić to po raz pierwszy, było by to nasze rozdziewiczenie a jego rozprawienie i miało to nastąpić wczoraj u mnie bo tak się złożyło że miałam wolną chatę.Jednak nie wszystko poszło zgodnie z planem przygotowaliśmy wszystko i jak już miało dojść do zbliżenia mój chłopak zaczął się rozbierać i ja też gdy zobaczyłam jego penisa niechcący się zaśmiałam ale na prawdę nie chcący .On się zaczerienil powiedział "wiedziałem że tak będzie ubrał się wyszedł" przeprosiłam go i chciałam żeby wrócił ,ale on wybiegł i nawet telefonów nie odbierał ani nic nie odpisał.Najgorsze było jednak w szkole rano nie wiem po co ale powiedziałam to mojej najlepszej koleżance ,w sumie sama się zapytała jak było bo wiedziała o naszym planie , a ja powiedziałam jej prawdę i poprosiłam żeby nikomu nie mówiła a ta małpa się wygadała i zaraz cała klasa śmiała się z niego . Boże tak mi głupio było przed nim a on zrobił te samo spojrzenie i urwał się odrazu z lekcji , oczywiście telefon znów wyłączył że nawet nie miałam szansy mu nic wytłumaczyć .Na dodatek już jego matka dwa razy dzwoniła raz do mnie i raz do mojej mamy żeby się upewnić bo jeszcze do domu nie wrócił a ja powiedziałam że poszedł z kolegami na wagary i nie wiem gdzie bo mi nie powiedział .Co ja mam mu jutro powiedzieć jak się spotkamy ?nawet nie wiem jak zacząć proszę doradzcie coś

Gość Milena 17
Czy doradzi mi któraś co mam zrobić , proszę bo naprawdę nie wiem , może miała już któraś taką sytuację?

Gość gość
Tak to już jest gdy gimby za seksy się zabierają :p

Gość gość
Jesteś przede wszystkim za młoda żeby mieć chłopaka. Idź do nauki jeśli nie chcesz być tylko utrzymankiem 500plus

Gość Milena 17
No jesteśmy gimbami mamy po 17 lat i chodzimy do 2 klasy liceum

Gość Milena 17
Chciałam rady a nie krytyki :(, a wy kiedy mieliście swój pierwszy raz że tak krytykujecie

Gość Gośćnastówę
Nie ściemniaj tylko prawdę powiedz bo chłopak może już na gałęzi wisieć

Gość Milena 17
Dziękuję za porady nie ma co forum dla kobiet

Gość gość
Zachowujesz sie jak dziecko, twoje miejsce wiec jest raczej w piaskownicy a nie w lozku z chlopakiem. Nawet idiotko nie wiesz z czego sie smialas i co tu radzic.

Gość gość
Z opisu i zachowania nie dałbym Wam 17 lat, najwyżej 15. Mimo wieku zachowanie godne gimbusów

Gość Milena 17
Nie śmiałam się tylko wymskneło mi się niechcący chciałam mu wytłumaczyć że to nie z tego że mały czy coś w tym stylu tylko poraz pierwszy widziałam penisa na żywo we wzwodzie a on nawet nie dał szansy na wyjaśnienia

Gość gość
Po co tu po poradę wychodzisz jak tu sami geje samotnicy z mikro penisami naskoczy na cb bo sami niejednokrotnie zostali wyśmiani przez panienki albo stare panny co seks miały 10 lat temu i ci zazdrosczą , sama sobie lipy narobiłaś bo to co było u cb dzień wcześniej to jeszcze było do odkręcenia ale że powiedziałaś "koleżance" a ta wszystko wypeplala i jeszcze pewnie od siebie coś dodała to już nic z tym nie zrobisz nie tłumacz się bo winny się tłumaczy przeproś go i tyle będzie co będzie

Gość Gośćnastówę
Tu nie ma kobiet dawno już nie wchodzą odkąd nastroszony fiut się pojawił dziwię się że go jeszcze w psychiatryku nie zamknęli