Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę pięknym kobietom urody

Polecane posty

Gość gość

Wasze tłumaczenia, że piękno przytłacza, jest dla was uciążliwe są niczym w porównaniu do bycia brzydulą. Narzekacie, a jestem pewna w 100 procentach, iż żadna z was by się nie zamieniła na twarz z brzydulą. Dbam o siebie, staram się zawsze wyglądać dobrze, ale nawet najwieksze moje starania wypadną słabo przy pięknej kobiecie. Wystroję się a piękność nawet nieumalowana i rozczochrana przyćmi mnie swoją urodą. Zawsze będziecie miały łatwiej w życiu. Mogę wam tylko życzyć cudownego życia i cieszyć się waszym szcześciem. Pozdrawia stara panna, co z braku faceta i przez samotność skończyła kilka kierunków studiów. Rzygać mi się chce już od tej nauki i pogłębiania wiedzy. Chciałabym przyrządzać dla kogoś posiłki, oglądać wspólnie filmy i przytulać się w jesienne wieczory.

Gość gość
Znajdziesz miłość, przecież nie tylko piękności układają sobie miłosne życie. Życzę Ci tego, jesteś fajną dziewczyną.

Gość gość
nie musisz być piękna wystarczy się zrobić ,np. na youtubie sam makijaż z brzydkiej robi piękną,plus zadbaj o ciało i juz

Gość gość
Ja jestem piękna. Co prawda nie zamieniłabym się na bycie brzydką, ale muszę przyznać, że uroda niewiele mi w życiu pomogła. Znam niejedną brzydką dziewczynę, której żyje się lepiej niż mi.

Gość gość
Guzik prawda, takie triki działają tylko z kobietami przeciętnymi, bez żadnych wyrażnych wad. Jak ktoś ma zeza, krzywe zęby, garbaty nos to przecież make upem tego nie zakryje.

Gość N i e d o r o z w i n i ę t y
"Chciałabym przyrządzać dla kogoś posiłki, oglądać wspólnie filmy i przytulać się w jesienne wieczory". W takim razie ja chciałbym być tym kimś. Daj mi szansę.:)

Gość gość
gość dziś Jak reagują na Ciebie mężczyźni? Boją się czy ślinią się i podrywają?

Gość gość
Dziękuję za miłe słowa, ale ja już stara panna po 30. Wcześniej nie było zainteresowania to teraz tym bardziej. Nie mam problemu z wagą, zawsze się maluję, mam zadbane włosy i ładne ubrania, lecz z brzydką twarzą cudów nie zrobisz :) nie pocieszajcie mnie, bo tego nie chcę. Wkurzyłam się dziś i tyle. Koleżanki, ładne koleżanki w pracy narzekały na swoją urodę...heh...a faceci wodzą wzrokiem za nimi. Za mną nikt wzrokiem nie wodzi ;) Codziennie z kupy na twarzy próbuje zrobić znośny gnojek hehe :) Może na emeryturze będzie łatwiej żyć.

Gość gość
gość dziś Co jest nie tak z Twoją Twarzą? Pewnie przesadzasz :)

Gość gość
Poczytaj jak narzekaja na rozdarte bachory i zdradzajacych mezow alkoholikow i ciesz sie ze Cie ten koszmar ominie. :)

Gość gość
Malutkie oczy, garbaty i duży nos, bardzo wąskie usta. Gdy się patrzy na mnie to widać mój nos i trzy kreski tzn oczy i usta. Mam wąska twarz, więc nos wychodzi na prowadzenie haha :D Moje oczy są małe i słabo widać powiekę, więc jakieś kreski eyelinerem odpadają i inne you tubowe hity.

Gość gość
gość dziś Ale masz kiepski obraz siebie, nie wierzę, że to prawda :/ Wiele osób pisało, że są brzydcy, a potem okazało się, że jest inaczej.

Gość gość
gość dziś X Ja zawsze starałam na siebie patrzeć w lepszym świetle, jednak inni szybko mnie zgasili i pokazali gdzie moje miejsce. To co napisałam jest opinią innych. Wybrałam te subtelniejsze hehe. Bywa, że na ulicy mijający mnie mężczyźni potrafiący skomentować moją urodę :) Ponarzekałam sobie, a żyć trzeba dalej. Zazdroszczę pięknej urody, ale to nie jest złośliwe. Nie chcę nikomu zabrać czegoś, chciałabym tylko mieć i ja :) Dobranoc wszystkim.

Gość gość
gość dziś A to świnie :O Tulę i dobranoc :)

Gość gość
Pokażesz sie autorko? Może nie jest tak źle. Widać że jesteś fajna ale niestety wygląd jest tym czynnikiem który nas do kogoś przyciąga. Daj sie komuś poznać może? I wtedy sie zakocha ;)

Gość gość
00:35 Spróbuj koniecznie coś takiego: - duży nos będzie optycznie mniejszy dzięki puszystej zmierzwionej luźnej fryzurce, najlepiej wlosy do brody lub ramion jednej długości ale nie ulizane jak teraz jest modne bo mało komu jest dobrze w gladkich przyklepanych włosach, kolor raczej żywy np kasztan bo zwraca uwagę czyli odwraca uwagę od dużego nosa -cera najpierw ulubiony krem potem podkład polecam true match w3 to nie reklama! tylko lekki stonowany kolor a potem delikatnie musnąć pudrem sypkim constans daydreamer, ten fluid z tym pudrem daj***ardzo naturalny gładki wygląd -oczy koniecznie powiększyć przez obrysowanie miękką szarą badz granatowa kredką, żadne tam złowieszcze czarne eyelinery bo wyglądają sztucznie, rzęsy dokładnie wytuszowac by były wyraźniejsze - usta wąskie nie należy podkreślać żadnym kolorem żadną szminką tylko delikatnie malinowym błyszczykiem żeby wyglądały świeżo, żadne pomarańczowe kolory bo zęby wyglądają żółto -w sumie te kosmetyki to mały wydatek a efekt sama zobaczysz:) Powodzenia, zaryzykuj, będą się za Tobą oglądać:)