Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IMIĘ... ARYA?

Polecane posty

Gość gość

Co wy na to? Lubicie zagraniczne i nietypowe imiona? Mi się podobają... może nie Jessica ale taka Arya czy Naomi jak najbardziej Imie Arya w 2017 roku w Anglii zostało nadane dziewczynkom więcej razy niż klasyczna Mary. Co wy na to? Ja planuje nazwać córkę po babci Aniela jak już zajdę w ciąże... ale jakbym nie mieszkała w pl to ładnie moim zdaniem Czyta się aria ;)

Gość gość
Robisz jak chcesz. Ja wolę proste imiona.

Gość gość
Ja też wolę proste imiona ale bardzo podoba mi się imię Noelia.

Gość gość
Noelia cudnie fakt

Gość gość
No,a drugiej córce daj Sansa :D

Gość gość
ty mieszkasz w Pl i chcesz być rasową Grazyną? nazwij Szantal, Dzastina, Chanel - bedzie wieś miała z czego brechtać

Gość gość
haha widze ze gra o tron zawladnela umyslami rodzicow ;) w sumie ja znam dwie Izaury z przelomu 70/80tych lat. A tak z ciekawostem ostatnio slyszalam jak w parku mama wolala swoja corke Khaleesi (to tez z gry o tron, nie wiem czy tak sie pisze).

Gość gość
ja wolam swoja corke Rapunzel, chociaz wcale sie tak nie nazywa (ze to ma bardzo dlugie wlosy) :-)

Gość gość
ja wczoraj w sklepie słyszałam: Arooooon chodź tu i Rodżer nie ruszaj tego. Witamy w show "Jeste gwiazda z Podgwiazda" :D co te matki maja w mózgownicy to tylko Bócek wie.

Gość Cleo1976
Mnie się podoba.:) Na upartego można powiedzieć, że jest to żeńska forma imienia Ariel.:) Podobają mi się dźwięczne imiona dziewczęce, jak choćby Róża, Violetta, Kalina czy Arletta.Myślałam nawet, by córkę nazwać Arietta (tak ma na imię bohaterka cyklu książek o Pożyczalskich:)).Imię to ma źródłosłów kojarzący się z muzyką.Ostatecznie stanęło na Anieli.:)

Gość Cleo1976
Noela, Naomi, Rut-to także bardzo ładne imiona o rodowodzie biblijnym.:) Noel to po francusku "Boże Narodzenie" więc często nazywano tak dzieci urodzone w tym okresie.:) Ale trzeba zawsze zastanowić się, czy imię będzie współgrać z nazwiskiem, bo jednak Naomi Paździoch to nie brzmi za dobrze.:)

Gość gość
Przecież napisałam ze ja nazwę córkę Aniela ;) czytajcie ze zrozumieniem moze ;*