Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Moja siostra idzie na studia do Wrocławia na kryminologie

Polecane posty

W Opolu niedawno powstał kierunek studiów kryminologia i kryminalistyka i moja siostra też rozważała Opole żeby iść na studia ale pójdzie do Wrocławia na kryminologie

Czy to dobry zawód? Kryminologia?

Up

Moja siostra ma 17 lat i do drugiej klasy do LO do Namysłowa chodzi ona po ogólniaku chce iść na studia na kryminologie z Namysłowa jest bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem i z Namysłowa do Wrocławia nie ma przesiadek jadąc pociągiem bo jest bezpośrednie połączenie kolejowe i pociągiem z Namysłowa do Wrocławia jedzie się godzinę bo to tylko 60 km

Do Opola jest 50 km z Namysłowa ale jest gorszy dojazd bo nie mamy połączenia kolejowego z Opolem i trzeba by było autobusem jechać do Opola) oczywiście można pociągiem do Opola z Namysłowa dojechać ale przez Kluczbork do którego jest bezpośrednie połączenie kolejowe z Namysłowa i to jest 40 km do Kluczborka i w Kluczborku trzeba by było się przesiąść i jechać pociągiem z Kluczborka do Opola bezpośrednio na dworzec Opole główne z Kluczborka do Opola jest 30 km

Gość gość
Ale super bedzie trupy badac:-D

Na jaką uczelnie wybiera się Twoja siostra? Bo ja właśnie też idę w tym roku na kryminalistykę i kryminologię, tylko na WSP Chodkowskiej. Już nie mogę się doczekać, jutro z rodzicami zawożę rzeczy do mieszkania :D