Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość2

Prezenty dla Perfekcyjnej Panny Młodej

Polecane posty

Gość gośćgość2

Hello, juz za niecałe 3 tygodnie moja kuzynka bierze ślub. Wraz z moim chlpakiem zastanawiamy sie co moznaby kupić dla niej na prezent. Jest bardzo dobrze zorganizowana osoba, lubiaca czystosc, porzadek. Niektórzy znajomi mowia na nia Perfekcyjna Pani Domu (od stycznia wprowadzaja sie do nowego domu 200 metrow). Bede bardzo wdzieczna za wasze pomysly. Czekam z niecierpliwoscia! ;))

Gość gość
Koperta, koperta i jeszcze raz koperta. Jak lubi sprzątać, to swoje mopy i odkurzacz już ma.

Gość gość
Właśnie dzisiaj kurier przyniósł prezent kupiony dla nowożeńców na allegro.Wpisz na tym portalu w wyszukiwarkę "prezent ślubny".Są tam różne oferty.Ja wybrałam piękne duże ręczniki z haftem - dla niej i dla niego + filiżanki na tacy.Pięknie opakowane do podania.Naprawdę SUUUUPER. Godne szczerego polecenia.

Gość qwessi
koperta zawsze będzie ok, ale warto moim zdaniem dać prezent. Zawsze zostaje pamiątka. A może robot sprzątający? Jak perfekcyjna pani domu i duży dom to na pewno będzie zadowolona, bo 200 m do sprzątania to strasznie dużo. Zobacz sobie tutaj na stronie Mamibota - https://mamibot.tech/pl/ Ja mam model Prevac z opcją mopowania więc już w ogóle 2w1 jest :)

Gość gość
A to na pewno przyda się pościel albo ręczniki :) Zobacz sobie na ofertę sklepu http://www.monogramy.com.pl/3-sklep - można kupić ładną pościel np. z wyhaftowanym monogramem, to moim zdaniem elegancki i spersonalizowany prezent :)

Gość ambrossilosi
ja przychylałabym się do propozycji qwessi. Sama wiem po sobie, że robot przątajaćy mega ułatwia codzienne funkcjonowanie. Ja testowałam przez 7 dni robot od Mamibota Prevac i już po drugim dniu wiedziałam, że muszę mieć takiego robota, bo przychodzisz do domu i nie wisi nad tobą obowiązek sprzątania domu. Więc dla młodej pary będzie to strzał w dziesiątkę, nie będa tracić czasu na sprzątanie, czysto będzie w domu. :)