Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komputer na studia i do grania

Polecane posty

Gość Ilona Gnat
Według mnie to idealną opcją będzie wydajny i szybki laptop, komputer stacjonarny jest mało praktyczny. Coś takiego powinno Cię zadowolić https://www.morele.net/wiadomosc/laptop-lenovo-thinkpad-t450-specyfikacja-techniczna-opis-serii-recenzja/4669/ Mój znajomy pracuje na takim sprzęcie i gra w najnowsze gry, laptop idealnie sprawdza się do tego typu zadań.

Gość gość
Jeżeli chcecie mieć komputer, który uciągnie każdą grę to najlepiej jest go złożyć samemu. Sporo części komputerowych możecie znaleźć na stronie www.wndcomp.pl Sprzedają też gotowe komputery stacjonarne i laptopy. Jeżeli poszukujecie solidnej elektroniki to polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Gość gość
Do grania nie wolisz konsoli? Kupiłem PS4 przez stronę www.hdmarket.pl i na następny dzień już była wysłana.

Gość gość
Jaki przedział cenowy? Generalnie wspomniane legiony to moze być dobry pomysł, tylko pytanie jaki masz budżet

Gość StopPropagandzie
W poprzedniej firmie musialem kozystac z firmowych laptopow (z wyzszej polki) wiec mam jako takie porownanie z moim wlasnym komputerem stacjonarnym ktory w wieku 7 (na fx-8150) lat nadal bije na lopatki obecny model ultraboka lenovo (carbon 5tka, za drobne 9600pln)... To jest tak troche jak z samochodami, laptop to wydajnosciowo taki luksusowo wyposazony i modny fiat 126p. Mozna sie lansowac, mozna sie przejechac w niedziele do kosciola - i jesli tylko to robisz to jest to ciekawa opcja. Ale jesli chcesz sie tym maluchem "poscigac" (generalnie gry) czy tez jezdzisz duzo i w ciezkich warunkach (zawodowo) to sie na laptopie *przejedziesz*...

wybór sprzętów jest tak duży, że naprawdę ciężko coś wybrać

Gość gość
Ja swój komp na studia kupiłem z Allegro i trochę się obawiałem bo zakup takiego sprzętu przez internet to ryzyko. Jednak moje obawy okazałe się znikome i przyszedł fajny laptop ze sklepu wysyłkowego Shoplet shoplet.pl.