Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama mnie dołuje

Polecane posty

Gość gość

Witam moze zaczne od tego ze jestem 22 dziewczyna.. niedawno skonczylam swoj zwiazek w ktorym nie widzialam przyszlosci.. ale to nic nie przejelam sie zbytnio tym rozstaniem ale moja matka tak. Powiedziala mi ze nie znajde juz sobie pewnie innego chlopaka( nie wiem dlaczego, jestem atraktycjna i mila dziewczyna) i ciagle powatarza ze moje kolezanki juz maja chlopakow a ja nic.. ale ja nie chce byc z kim kogo nie kocham :/ dla niej liczy sie chyba zebym miala chlopaka nie wazne czy go kocham czy nie.. bo musi byc lepiej to brzmi :( dzis mowie jej ze chce kupic sobie nowe buty i pytam o rade, na co ona odpowiedziala a po co ci buty ? i tak juz nie wychodzisz i sie nie spotykasz... zrobilo mi sie smtutno, moim zdaniem mama powinna mnie wspierac i dodawac otuchy ale moja tylko mnie doluje ze jestem sama :/ mam dosc juz tego.. czasem mam ochote wyjsc z domu i juz nie wrocic ale co ja sama zrobie :( nie raz plakalam przez to nawet na jej oczach ale jak widac ma gdzies moje uczucia

Gość gość
Ogranicz z nią kontakt.

Gość gość
dronn trzy kropki ... :D

Gość gość
Ja mam problem z dziewczyna nakrzyczala na mnie bo dzwonid czesto

Gość gość
nie chce sie z nia klocic, chce normalna relacje ale chyba tu mnie tez nikt nie pocieszy

Gość gość
dziunia ja cię pociesze ") załóż seksi bieliznę i wskakuj do mnie :classic_cool: