Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krępująca sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj całą szkołą poszliśmy na film do kina. Zostały wynajęte 2 autobusy jeden długi, drugi krótki. Mojej klasie i 3 innym klasą przypadł krótki. W autobusie był taki tłok że każdy miał kontakt cielesny z innymi osobami z wszystkich 4 stron. Mój kolega stał przede mną, ma on strasznie kształty tyłek i podczas jazdy dotykał mnie nim po moim c***u. Autobusem tak szarpało i droga była nierówna więcej ruch jego tyłka na moim ptaszku głównie były góra-dół przez co szybko się podnieciłem i mi stanął. Teraz boję się, że to poczuł i uzna mnie za pedała (odrazu zaznaczę nie jestem pedałem, mam dziewczynę i jest nam dobrze (więc nie piszcie komentarzy typu GAAAY ! bo to nie prawda)). Więc pytam się mógł poczuć mojego stojącego ptaka na jego tyłku. I co myślicie o tej sytuacji ?

Gość gość
Myślę, że nie stanął Ci bez powodu. Może jesteś bi ?

Gość gość
Myślę, że cieżko opanować tą sytuację. Jest to stymulacjia, jeżeli czujesz podniecenie na myśl o jego tyłku to jesteś gejem/bi, jeżeli nie - olej to.

Gość gość
A wyobraziłeś sobie jak to jest zapinać kumpla? Kręci cię widok jego wypięte jak pupy i dyndajach jak. Nie nie jesteś gey, no co ty. Haha

Gość gość
myślę, że to bzdura. Dziś jak szkoła wynajmuje autobus i zawodzi gdzieś młodzież to ze względu na bezpieczeństwo każdy musi mieć miejsce siedzące. Inna sytuacja gdybyście jechali normalnymi autobusami miejskimi (kursowymi), w których dopuszcza się miejsca stojące.