Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie testuje? jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu spotykam się z pewnym facetem jednak nie jestesmy jeszcze parą ( a może jesteśmy? Ciężko powiedzieć bo nie bylo zadnych deklaracji jeszcze, ale czułe słowa byly). Planujemy wspolzycie i o tym wczoraj pisalismy, on zapytal sie czy biore tabletki. Ja napisałam, ze nie. A on do mnie z takim pytaniem czy skoro ich nie biore to bylam pewna, ze jak np. pojechalam na wakacje czy nie zdazy mi sie "chwila zapomnienia" z kims tam. A ja na to, ze nie uprawiam przygodnego seksu I w ogole kilka razy wypytywal o moich kolegow, czy nie laczy mnie z nimi cos wiecej itd. Nie jestem typem dziewczyny co sypia z byle kim i mysle ze i na taka nie wygladam testuje mnie czy jak byscie to odebrali? A tak w ogole to ostatnio napisał mi ,ze jest szczesliwy, ze moze sie spotykac z " taką piekną, wspaniałą dziewczyną" i że jest szczęsliwy, ze ja go chce jako faceta Myslicie, ze on zaczyna cos do mnie czuc?

Gość gość
A jak długo się spotykacie?

Gość gość
Raczej niedlugo, chociaz znamy sie od dawna, ale kiedys bylismy tylko znajomymi

Gość gość
tzn. jakies 4 miesiace chodzimy na "randki"

Gość gość
ja bym na twoim miejscu najpierw upewnila sie co do jego uczuc, jak bedziesz pewna ze cie kocha wtedy myslala o wspolzyciu, a to ze jestescie w zwiazku bedzie juz oczywiste :)

Gość gość
Jezus,we, go o to zapytam zamiast się domyślać Bóg wie czego. Powiedz mu,że nie wiesz o co kaman,źle się czujesz z jego zachowaniem. Jeśli Cię testuje,to da Ci spokój lub nie zmieni zachowania. Jak chce coś z tobą zmajstrowac,to się ogarnie.

Gość gość
Moze i masz rację, ale co do mojego pytania to jak myslisz? jest zazdrosny, czy chxce mnie wybadac moze czy bede mu wierna?

Gość gość
Nie zabezpieczasz się to gość się obawia że jesteś w ciąży, przespi się z tobą i co, będzie na niego. Ty nie uprawiasz przygodnego sexu, a ile znasz kobiet które na początku znajomości przyznaje się że uprawia?

Gość gość
08:38- nie tyle, ze zle sie czuje z jego pytaniem, co bedziej nie wiem co o tym myslec bo wydalo sie mi to dziwne dlaczego moze myslec, ze na wakacjach moge miec takie przygody

Gość gość
opcje sa dwie: mógł celowo o to spytac, by wybadac Cie czy jestes łatwa, albo sam jest taki jak pisze i to on lubi przygodny seks. Która z tych opcji jest prawdą chyba wie tylko on sam :)

Gość gość
Nie wiem wlasnie, ale mnie sie wydaje, ze on jest troche o mnie zazdrosny. Tzn. watpie zeby to dopuszal latwo, ze ja sypiam np. z kims innym bo kilka razy mi okazal jakas tam zazdrosc zreszta sam sie do tego przyznal nawet

Gość gość
Tylko troche sie jakos dziwnie poczulam,z e on pomyslal, ze moglam sypiac z kim badz na wakacjach... ale może to tez po jego zlych doswiadczeniach? Bo opowiadal mi, ze jego byla go zdradzala, a on przez nia ciepial itd.

Gość gość
po ile macie lat? taki zdradzany i poraniony bedzie ciezkim partnerem, wasz zwiazek sie posypie bo ciagle beda jakies wymowki problemy itd. Skoro nie bierzesz tabletek to jak chcesz sie kochaac znim? zacznij brac

Gość gość
No to masz odpowiedź dlaczego Cię wypytywał o takie sprawy. Po prostu jest ostrożny i boi się powtórki z rozrywki. Też byłam zdradzona i gdybym spotykała się z nowym facetem chciałabym wybada na czym stoję, czy to porządny facet czy k****arz.

Gość gość
a co jest niby złego w przygodach? ja miałąm ich kilka, moje koleżanki od lat mają przygody, ciągle zdradzają mężów, to jest już normalne. Twoj facet to mięczak.

Gość gość
Moze nic zlego, ale ja jakos wole miec jednego partnera na stale, wiec pomylil sie w swoich podejrzeniach

Gość gość
O czym wy piszecie, jakie sprawdzanie? Facet ewidentnie chce mieć łatwy seks bez martwienia się o gumki, ech młode musicie być ...

Gość gość
Rany, ale prostacko zakładasz taki scenariusz ta powyżej, widać, że masz mocno nawalone we łbie.

Gość gość z Paryża
Popros go o wyniki badan skoro chce bez gumki. Swoja droga dziwaczne to wszystko jakies

Gość gość
Ja szczerze to bym chyba zapytała a hu... Cię to obchodzi. Bez jaj.

Gość gość
Takiego faceta to się goni a nie zastanawia nad jego działaniem.

Gość gość
Wg mnie facetowi zalezy na jednym i o tym otwarcie mowi. Gdyby tu chodzilo o uczucie to seks by byl na spontana, a nie planowany i to jeszcze pyta czy bierzesz tabsy? I jeszcze czy sie nie puszczalas w wakacje? Czyli cie juz okreslil.

Gość gość z Paryża
Zgadzam sie z wypowiedzia powyżej

Gość gość
Ja uważam,że facet coś za bardzo wchodzi glową w ten "uczuciowy" związek.Wymyśla,asekuruje się. Tak czy owak należaloby mieć czas,by go poznać, obadać jak funkcjonuje w towarzyskich sytuacjach wobec innych ludzi.I się okaże o co z nim kaman.

Gość gość
4 miesiące to nie 4 tygodnie. Ty nawet nie wiesz, czy jesteś z nim w związku :D Bawi się tobą jak lalką, a ty łykasz wszystko jak pelikan.

Gość gość
Myślę na podstawie tego co napisałaś, ze on jeszcze trochę jest ostrozny i moze faktycznie boi sie zdrady

Gość gość
Taaa jasne, boi się ;) Yhym

Gość gość
Widac, ze to to nie pierwszy raz wyskakuje z takim pytaniem, skoor robi to tak bezposrednio. I widac wygladasz mu na puszczalska.

Gość gość
Dla mnie to zwykle chamstwo. Spotykam się z kolesiem,a on mnie wypytuje czy biorę anty i czy czasem nie puszczałam się na wakacjach!? WTF?!