Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oknoplus

Profesjonalna stolarka okienna

Polecane posty

Gość Oknoplus

OknoPlus jest doświadczonym producentem stolarki okiennej dla wnętrz domowych oraz firmowych. Z naszych witryn chętnie korzystają właściciele punktów usługowych, a z naszych okien prywatni inwestorzy stawiający domy. Dlaczego proponowane przez nas okna są tak wyjątkowe? Przede wszystkim, ze względu na najwyższe parametry izolacyjne. Energooszczędne, wyciszające technologie zastosowane w budowie profili i pozostałych części zagwarantują wysoki komfort cieplny, a co za tym idzie niższe koszty ogrzewania w sezonie zimowym. Chcielibyśmy zwrócić również Państwa uwagę na wysoką przepuszczalność promieni słonecznych, dzięki czemu okna idealnie doświetlą wnętrza. OknoPlus ul. Zgodna 55 30-444 Kraków-Libertów tel. 12 27 75 700 fax 12 27 75 800 email: biuro@oknoplus.com.pl strona internetowa: www.oknoplus.com.pl

Gość gość
Ja poleciłabym również http://www.ck-stolarka.pl. Oferują nie tylko same produkty, ale także profesjonalny montaż - naprawdę warto!

Gość gość
Zobacz sobie jeszcze tutaj http://max-poll.pl/stolarka-okienna/ mega profesjonalna jest ta stolarka okienna. Bardzo polecam. Myślę, że spokojnie warto zainwestować w usługi tej firmy zarówno pod względem jakości wykonania jak i cen. Bardzo pozytywnie oceniam, na wielki plus

Gość gość
Duży wybór okien energooszczędnych ma OknoPlus w Krakowie, polska firma, robią stolarkę od wielu lat jeszcze pamiętam że moi rodzice swego czasu u nich robili zamówienie na nowe plastiki. Polecam zwłaszcza salon na Libertowie, tego na Pasterniku nie znam, ale mój znajomy tam zamawiał i też sobie chwalił poziom obsługi.

Gość rrrs

Mam sprawdzony sklep na os Centrum w Krakowie, chodzi mi o Safedoor, poza tym że sprzedają drzwi czy bramy do garażu to też je montują. W przeciwieństwie do innych firm mają profesjonalnych instalatorów po szkoleniach produktowych którzy wiedzą jak prawidłowo takie elementy osadzić.