Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

otero

Relaks na morzu

Polecane posty

Myślę o urlopie na statku, w rejsie po Morzu Śródziemnym http://www.tanierejsowanie.pl/ . Wielu moich znajomych uczestniczyło w takim rejsie i byli zachwyceni. Co byście mi najbardziej polecili, który kurs?

Gość daba

Byliśmy niedawno na rejsie z Travelinc i było cudnie, zdecydowanie fajna opcja dla miłośników podróży i odkrywania nowych lądów!

Gość hanka

Też poznałam travelinc od bardzo dobrej strony, mają tak niesamowite oferty i destynacje rejsów że trudno się zdecydować! Ostatecznie poszliśmy w kierunku klasyki czyli Morze Śródziemne i nie żałujemy.

Gość Linka

Korzystałam z opcji podrozeirejsy.pl już dwukrotnie i zdecydowanie odpowiada mi taka forma wypoczynku wakacyjnego. Super oferty śledzę na bieżąco, a nóż widelec znajdę coś w sam raz na kolejny wypad 🙂

Gość majka
Dnia 16.12.2019 o 17:09, Gość Linka napisał:

Korzystałam z opcji podrozeirejsy.pl już dwukrotnie i zdecydowanie odpowiada mi taka forma wypoczynku wakacyjnego. Super oferty śledzę na bieżąco, a nóż widelec znajdę coś w sam raz na kolejny wypad 🙂

Podróże i rejsy to rzeczywiście fajna sprawa. Rejs wokół wysp Greckich wprost magiczny, przenosi w nowy świat! a cenowo również nie tragiczny

Gość mania

Marzy mi się taki wyjazd. Szukam jakichś ciekawych promocji na tym Travelinc, ktoś coś poleca na najbliższy czas?