Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna nie wie ze mam żone

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat , spotykam sie z 18 letnia dziewczyna Jest piekna , ulozona , spokojna nigdy nie miala faceta czeka na wlasciwego Ja mam zone ale nam sie nie uklada bo tak naprawde sie pogubilem , mamy dziecko zdradzalismy sie Koledzy milcza ze wzgledu na meska solidarnosc ale twierdza ze ona ma prawo wiedziec z kim jest i komu sie odda Twierdza ze zniszcze jej zycie i reputacje bo napewno nie chcialaby byc w zwiazku z zonatym Pragne jej , ona nic nie podejrzewa mowilem ze jestem wolny Czy zaczekac z tym , czy rozwiesc sie jak najpredzej i dopiero wtedy powiedziec?

Gość gość
Daj jej prawo wyboru, czy chce byc z dzieciatym rozwodnikiem. I tak kiedys sie dowie.

Gość gość
Bez względu na to, kiedy powiesz, da ci w mordę i tak to się zakończy. Po prostu łajdak jesteś, to i jak łajdaka cię potraktuje.

Gość gość
Ale z ciebie kootas. Nienawidzę takich jak ty...właśnie ktoś taki był moim pierwszym mężczyzną, mimo że minęło już tyle lat to żałuję i prześladuje mnie to do dziś. Nie mogę znieść tego że byłam taka naiwna a on żyje sobie spokojnie, nie był na tyle przyzwoity i nie cofnął się przed tym by złamać mi moje spojrzenie na mężczyzn na przyszłość, jego egoizm był silniejszy. Nie bąż takim samym dupkiem bo ty też nie chciałbyś być oszukiwany,prawda? Powiedz prawdę, to twój obowiązek.

Gość gość
Pewnie się zakochała, żal mi jej. Jak można tak klamac? Wybacz, ale swinia jestes.

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie gnomie, że byłbyś wstanie złamać silnej i świadomej swej wartości Kobiecie złamać życie:P

Gość gość
temat zalozyla gowniara ktora kreci z zonatym :D

Gość gość
Klasyka.....tacy własnie są faceci, jedna nie wystarcza, musza kręcić z kilkoma i niszczyć im życie

Gość gość
I odebrać jej chęć do poznanią mężczyzny;) nie każda kupka czegoś to guano, nie każdy facet to bilut (fiut):P

Gość gość
Wiesz, powiedz jej jak jest. Z tego nic nie będzie. Nie oszukuj, bo to samo zło. Jak masz dziecko i żonę to zajmij się swoją rodziną, bądź odpowiedzialnym człowiekiem. Każdy się czasem pogubi, ale potem trzeba zawrócić. Dobrze że się nic nie stało!

Gość gość
Mam prawo do szczescia , ona twierdzi ze brzydzi sie klamstwem autor tematu

Gość gość
No to chyba szczęście nie jest być z człowiekiem, który zdradza żonę i ma dziecko. Ty może masz prawo do bycia uczciwym.

Gość gość
To przyjmij do wiadomości dupku, że skoro brzydzi się kłamstwem to i tobą też Czy twoja żona wie, że masz dziewczynę?

Gość gość
Tak cierpię przez ciebie, mój ty królewiczu ukochany:( a ty mi jeszcze mówisz, że masz żonę i dziecko:( zapewne niepełnosprawne:(ach te geny:( i co ja teraz zrobię mój ty jedny? Chyba się odkocham, bo co innego mogę zrobić?:( OK? Wybaczysz mi?;:(

Gość gość
Wtf to co cię trzyma przy żonie? Powiedz młodej prawdę bo stracisz je obie.

Gość gość
Ja pamiętam jeszcze, że był taki serial Matki, żony i kochanki. Ale jestem stara.

Gość gość
Powiedzialem jej ona na to "dzieki bogu ze ci sie nie oddalam, zmarnowales mi 3 miesiace zycia , chcialbys zeby twoja corke ktos oszukiwal?" Siedze i placze zalezalo mi na niej Zablokowala moj numer tel Moze da mi szanse ? autor tematu

Gość gość
Nie płacz :( Da ci szanse razem z żoną i dzieckiem :)

Gość gość
Albo da szanse twoim kolegom :classic_cool:

Gość gość
Mądra dziewczyna.

Gość gość
hahahaha ale provo ja nie mogę :D :D :D :D :D

Gość gość
Jestem facetem i dla mnie jesteś szmata nie facet. Nie zasługujesz ani na jedną ani na drugą.

Gość gość
Na faceta też nie zasługujesz!