Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czyto jest aż tak mozliwe?!

Polecane posty

Gość gość

Witam, Ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy peetnig. Mianowicie ja jego przyrodzenie pieściłam ręką, a on mi robił dość ostrą palcówkę. Dodam że nie było wytrysku być może preejakulat ale nie jestem pewna. Później próbował we mnie wejść lecz ja byłam spięta i nie dało sie. Ocieraliśmy się o siebie ale nie czułam żeby był mokry. Powtórzę że WYTRYSKU NIE BYŁO. Lecz istnieje możliwość ze odrobinę preejakulatu mógł przenieść na palcach do pochwy a ja miałam 12 dzień cyklu. Moje obawy są mianowicie takie że bardzo dużo naczytałam się o preejakulacie i boję się ze istnieje ryzyko ciąży. Dodam ze nigdy nie uprawiałam seksu nawet przerywanego i wydaje mi sie ze to raczej niemożliwe zeby dziewica zaszła w ciąże. Z góry proszę o nie komentowanie tego ze zadaję głupie pytania. Bardzo się boję a z różnych stron można wiele przeczytać.

Gość Carycka
Nie. Nie zajdziesz w ciaze w ten sposob

Gość Cleo1976
Jest możliwe.Nie wiem, jak bardzo, lecz mój ginekolog opowiadał mi, że kiedyś odebrał aż dwa porody u "dziewic" na jednym dyżurze.Jednakże zdarza się to głównie wtedy, gdy ludzie podczas pieszczot przeniosą duże ilości nasienia (nie preejakulatu) w okolice narządów płciowych kobiety.Była tu kiedyś pani, która próbowała, podobno bezskutecznie, zapłodnić się sama nasieniem zebranym od partnera.Myślę, że jej nie wychodziło, bo plemniki poza organizmem żyją krótko.

Gość Cleo1976
Dlatego, choć prawdopodobieństwo jest niewielkie, 14 dni po tym zdarzeniu, zrób test ciążowy.

Gość Lucyesssssss
Ja właśnie tak zaszłam w ciążę 12 lat temu.

Gość gość
Piszesz ze próbował w Ciebie wejść więc on też mógł przenieś plemniki podczas tej próby. Co za głupie i naiwne dzieci a potem płacz bo jest w ciazy

Gość gość
Ale Pani zaszła w ciażę od preejakulatu? I to jeszcze nieprzy stosunku? nawet penis nie znalazł się w mojej pochwie lecz przy niej