Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Uniwersum jesteś czy cie nie ma co sądzisz o Łodzi? Lubisz łódź?

Polecane posty

Co sądzisz o tym mieście?

Tak jestem. W Łodzi byłam u mojej koleżanki, najbardziej mi sie podobały okolice szkoły filmowej.....miasto może nie najpiękniejsze ale ma swój klimat. Podobały mi sie stare kamienice na Piotrkowskiej

Chodzi mi o miasto łódź we Wrocławiu jest 6 Starbucks coffee i 7 Starbucks jest pod Wrocławiem na Bielanach Wrocławskich a łódź jest nieco większa od Wrocławia a dziś otwarto w manufakturze w Łodzi dopiero drugą kawiarnie Starbucks coffee

Bo Wrocław jest miastem turystycznym, a Łódź nie bardzo, sieciówki wolą otwierać tam, gdzie są turyści, studenci itp

Uniwersum czemu piszesz ze miasto nie najpiękniejsze? ale łódź z roku na rok pieknieje w Łodzi setki kamienic niż wyremontowano powstały woonerfy nowe drogi centrum kultury EC1 Oraz dworzec łódź fabryczna i powstaje właśnie nowe centrum Łodzi i do 2020 roku łódź chce kilkaset zrujnowanych obskurnych kamienic wyremontować Wraz z nowymi drogami i woonerfami

Uniwersum ile lat temu byłaś ostatnio w Łodzi?Łódź szybko pięknieje i rewitalizuje się Wrocław jest wg mnie bardzo brzydki zwłaszcza nadzorze jak pociągiem mijam nadzorze byłem też wiele razy na przedmieściu oławskim i tam są prawie same zaniedbane obskurne kamienice gdzie balkony odpadają i w kilkaset kamienicach ludzie dalej nie mają kibla w mieszkaniu tylko kibel na korytarzu

No bo jednak zaniedbane bardzo jest. Jeszcze retkinia ładna, nowe bloki ale generalnie szaro bardzo i smutno

Mateuszu piszesz tak bo nie byłeś w Łodzi i nie widziałeś na własne oczy, fotki w necie to nie wszystko niestetu

Uniwersum ale we Wrocławiu setki razy byłem i Wrocław jest brzydki np na nadodrzu jak przejezdzam np do magnolia park albo gdzieś indziej albo byłem wiele razy na przedmieściu oławskim albo na ulicy lwowskiej oraz Grabiszynie i tam są setki obskurnych kamienic gdzie jest kibel na korytarzu syf i tynk odpada