Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka000006

Facet proponuje trójkąt 1k i 2m

Polecane posty

Gość ninka000006

Jesteśmy ze sobą dojść krótko, wiem że on ma większe doświadczenie seksualne niż ja, kilka razy gdy rozmawialiśmy podkreślał, że dla niego seks to jedno a miłość i związek to co innego. Ogólnie obydwoje jesteśmy otwarci w tej sferze życia i dążymy do spełniania fantazji, nie ma dla nas tematów tabu. Jednak fakt, że mój facet chce patrzeć jak uprawiam seks z innym jest dla mnie trochę dziwny i niezrozumiały. Jednocześnie zapewnia mnie, że traktuje mnie bardzo poważnie, że mu na mnie zależy itp. Nie wiem co mam myśleć? Boję się, że taki układ to będzie dla nas początek końca tego związku.

Gość gość
Ostatnie zdanie Twojego wpisu jest znakomitą odpowiedzią na Twoje rozterki. Nie wydaje mi się, aby facet, który poważnie traktuje kobietę, powinien jej proponować takie zabawy, tym bardziej, że krótko się znacie. Nie, nie jestem moherem ani ciotą dewotą, po prostu uważam, że są pewne granice.

Gość gość
To jest zabawa raczej dla małżeństw. Zależy jeszcze jak i gdzie. Do klubu bym poszła, ale obcego faceta do domu to bym nie wpuściła. Do tego w domu to by wypadało się poznać, porozmawiać a to byłoby krępujące dla mnie. Ja bym chciała iść na maskowe sex party.

Gość gość
Nigdy bym nie poszła do klubu bo jest większe ryzyko zakażeń pomimo prezerwatywy. Również atmosfera jest nieciekawa podczas seksu. Oboje z chłopakiem przerobiliśmy 3m i ja. Najgorszy jest pierwszy raz bo pewnego skrępowanie może wystąpić czego u nas nie było bo mój chłopak panował nad wszystkim. By roluźnić atmosferę zaczął mnie przytulać rozbierać całować i skończył na minetce. Ci dwaj mieli w tym czasie stojące pały gotowe do rżnięcia. Ja ustaliłam kolejność od najmniejszego przyrodzenia do największego chłopaka był w środku według zaszeregowania. Miałam prawo od chłopaka brać do ust i obciągać.

Gość ninka000006
My nie mieszkamy razem, więc albo w hotelu albo u niego w domu. I ten drugi to miałby być jego znajomy...

Gość gość
Bardzo dobry pomysł. To się nazywa cuckold i rozpowszechnia się po świecie coraz bardziej. To wielka przyjemność i jeżeli masz ochotę to skorzystaj. Związek raczej się przez to nie rozpadnie a może nawet wzmocni. Wiem, bo próbowałam i wraz z partnerem i mamy wspaniałe wspomnienia. Od czasu do czasu robimy to i jest super. To oderwanie od codzienności z korzyścią dla obu stron. No i dla tego trzeciego (można nawet zaprosić pięciu). Kobieta jest tak stworzona, że z łatwością zaspokoi pięciu mężczyzn i siebie samą.

Gość Ffghj
Super "dobry pomysl". A po wszystkim bedziesz miala w okolicy opinie dziwy dajacej kazdemu. Pewnie twoj facet ma jakis Doug wdziecznosci wobec znajomego, ze ciebie daje w rozliczenie.

Gość gość
Ja pierwszy raz grupowy z czwórką w tym mój mąż ledwo dałam radę. Mąż zaproponował by kolderkę położyć na dywanie przy samej ścianie tak by fececi mogli o ścianę zapierać się stopami. Dopiero podczas seksu zrozumiałam że jest to dość ostra forma stosunku. Niema gdzie się cofnąć pupą. Mąż klęczał przymnie i pieścił podczas kolejnego stosunku. Dopiero gdy wszedł wemnie z największym k*****m chciałam przerwać lecz mąż dasz radę. Dałam ale myślałam że rodzę chodzisz nigdy nie byłam w ciąży. Po wyjęciu tego k****a miał czerwonego i mocno zalanego spermą bo był to seks bez prezerwatyw. Mąż pomógł mi się zebrać i poszliśmy się umyć do łazienki. Teraz z tego się śmieję i zartujemy z mężem bo nie mam problemu by dosiadł mnie z dużym k*****m.

Gość gość
Zostałaś do końca rozdziewiczona masz zadatki na prawdziwą prostytutkę. Ważne jest jedno byś ty i mąż z tego czerpali przyjemność i podniecenie reszta się nie liczy. Troszkę ryzykujecie bez gumy.

Gość ninka000006
Dobrze, że nie dług finansowy bo wtedy faktycznie mogliby mnie uznać za dziw.ke :/ A pisząc serio to mamy raczej perwersyjne upodobania podchodzące pod soft bdsm, więc nie nie doszukiwałabym się tutaj ukrytego dna. Po prostu zaskoczył mnie tą propozycją i boję się czy to nie zepsuje naszej relacji. On cały czas zapewnia mnie że traktuje mnie poważnie, rozmawia o wspólnej przyszłości...

Gość gość
Najlepiej jak spróbujesz inaczej sie nie przekonasz moze byc tak ze sie rozstaniecie a moze bedzie tak ze to umocni wasza milosc a nie sprobujesz to chlopak tez moze cie zostawic chyba ze cie nie kreca takie klimaty

Gość gość
Moge ci doradzic jak masz jakies pytania mam doświadczenie w tych sparwach

Gość gość
A w jakim wieku jesteście?

Gość ninka000006
Mamy po 28 lat i już pewne doświadczenia w tego typu zabawach, po wspólnych rozmowach wiem, że go to bardzo kręci.

Gość gość
Ale jakie macie doswiadczenie w trojkacie to jak masz to czego sie obawiasz

Gość gość
A ty chcesz tego

Gość ninka000006
Mamy doświadczenia w trójkącie ale w innych relacjach, z osobami do których nie podchodziliśmy poważnie, chociaż u mnie z jedną z tych osób przerodziło się to w związek, który zakończył się z zupełnie innego powodu.

Gość gość
Nie wiem co ci poradzic ja bym sprobowala chyba ze taki uklad ci sie nie podoba

Gość gość
Razem z żoną nagraliśmy film erotyczny. Planujemy otworzyć również kanał na show-up. Jak oceniacie pierwszy film z naszym udziałem? http://quainator.com/6IkW

Gość gość
Dlaczego kobiety sie zastanawiaja jak im facet proponuje taki uklad mi jakby zona zaproponowala 2 kobiety do lozka to nawet bym sie nie zsstanawial

Gość gość
Takie coś tylko w klubie w innym mieście, a najlepiej za granicą. Trójkąty ze znajomymi to jest chore

Gość gość
Dlaczego chore?

Gość gość
"Bardzo dobry pomysł. To się nazywa cuckold i rozpowszechnia się po świecie coraz bardziej. To wielka przyjemność i jeżeli masz ochotę to skorzystaj. Związek raczej się przez to nie rozpadnie a może nawet wzmocni. Wiem, bo próbowałam i wraz z partnerem i mamy wspaniałe wspomnienia. Od czasu do czasu robimy to i jest super. To oderwanie od codzienności z korzyścią dla obu stron. No i dla tego trzeciego (można nawet zaprosić pięciu). Kobieta jest tak stworzona, że z łatwością zaspokoi pięciu mężczyzn i siebie samą." O, widzę, że ten idiota, który zakłada po ileś tematów o cuckoldzie, przylazł nawet tutaj. Pewnie liczy na pikantne szczegóły, żeby mieć do czego walić :P.

Gość gość
11.08 chore to jest właśnie ryzykować z kimś obcym lub w klubiezżadna przyjemność i wiekie ryzyko zarażenia się. W grupie bliskich może mnie rżąć kolejno do kochanek mąż i następny kochanek wszyscy bez gumy. Lubię mieć podczas grupowego zalaną cipkę.