Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem jakas dziwna czy moze ktos ma podobnie?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co w tym jest, ale jestem raczej racjonalistka w zyciu, a mam tak ,ze czasem pewne zdarzenia w zyciu mi przynosza szczescie albo pecha. Np. jakies miejsce czy miasto powoduje, ze mam szczescie, albo pecha np. w milosci, a jak sie wyprowadzę to to mija jak za machnieciem reki. Dziwne to jest?

Gość gość
Wkrecasz sobie

Gość gość
Mam bardzo podobnie. W moim mieście i w pobliżu domy dzieją się złe rzeczy, a im dalej tym lepiej. Dużo by opowiadać. Może to sprawa żył wodnych, albo złej aury :O Albo po prostu ludzie w naszym otoczeniu są jacyś negatywni...

Gość gość
Ja tam nie wierzę w żadne żyly wodne, ale jakos tak sie dzieje w moim zyciu, ze miejsce zamieszkania wplywa na wydarzenia w moim zyciu... a moze sobie wkrecam?

Gość gość
Nie wkręcasz. Ja też tak mam.

Gość gość
Np. kiedy mieszkałam w takim jednym mieście przez rok czasu powodzilo mi sie zawodowo, za to w milosci w ogole, choc robilam wiele zeby to zmienic. Pozniej mieszkalam w innym miescie gdzie poszlam na studia to tam w milosci mi sie akurat powodzilo i to jak sie przeprowadzalam to jak reka odjal to sie zmienialo, choc probowalam sobie wmawiac, ze sobie wkrecam :O nie rozumiem tego ani troche...