Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosiek87

2 owulacje w cykle?

Polecane posty

Gość malgosiek87

Mam pytanie. 4 mc temu miałam ciąże pozamiaciczną. Po dwóch miesiącach wziełam Duphaston, bo nie miałam okresu a jedynie plamienia 2-3 dniowe co 20-23 dni. Nie miałam też przez ten czas owulacji. 2.09.br dostałam okresu a ok 22.09 silnych bóli w lewym jajniku, skurczy podbrzusza ( dla mnie typowe objawy owulacji) Zrobiłam tez test owulacyjny, pare minut kiedy bóle ustały, wyszła śłaba druga kreska, ale wyszła, wczesniej ijej nie było. Natomiast wczoraj zaczał mnie boleć prawy jajnik (27 dc!) zróbiłam test owulacyjny i wyszły dwie mega kreski, aż zastanawiałam się czy testów nie pomyliłam? Czy jest możliwe, że mogły być dwie owulacje? I czy jest szansa na ciąże w tym cyklu?

Gość gość
2 owy chyba tak ale ciąża możliwa tak samo jak zmiany hormonalne albo nowotworowe, idź do gina będziesz mieć pewność

Gość malgosiek87
Chodzę regularnie. Kurczę, nie pomyślałam o hormonach. Mam stwierdzone PCO wiec jak najbardziej wahania są możliwe :/ a po tym poronieniu to cuda wianki się dzieją. Ciekawe, test z moczu dopiero gdzie ok 14 dni po współżyciu? żeby był adekwatny?