Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiatr mnie tu przywiał

Zrobię kobiecie z okolic Brwinowa masaż erotyczny

Polecane posty

Witam. Mam 29 lat, jestem doświadczonym seksualnie mężczyzną nie szukającym żadnych zobowiązujących relacji, ale ze swoimi potrzebami jak normalny człowiek. Wzrost średni, waga normalna, długi zarost, podobno przystojny, chociaż ja myślę ze z tłumu się nie wyróżniam. Moim atutem jest to że potrafię zająć się kobiecym ciałem i mam tego pełną świadomość. W okolicach Brwinowa, Pruszkowa, Milanówka będę przez następne parę miesięcy, nie znam tych okolic. Poznam JEDNĄ panią, która również nie chce budować uczuciowych relacji, ale miło spędzić czas. Gwarantuje że dam jej dużo satysfakcji, już przed tym zanim sam z tej satysfakcji w pełni skorzystam. Dobrze by było gdyby też wiedziała czego chce w łóżku, chociaż mniej doświadczona też może być, ja potrafię się dostosować do Twojej strefy komfortu, lecz w przypadku nieśmiałej kobiety na pewno będę próbował ją przesuwać. To wszystko- tylko sex kiedy wspólnie znajdziemy na to czas. Potem może jakiś film, wspólne piwo, albo nic- każdy idzie w swoją stronę. Nie musisz być sexbombą, ale musisz być zadbana, dyskretna i niekochliwa. Najlepiej do 30 roku życia. Sex ze mną może być różny. Nie jestem jednostrzałowy, potrafię się pieścić całymi godzinami jeżeli będziemy mieli tyle czasu, do tego nie mam małego przyrodzenia. Jest taka zainteresowana?

ewentualnie z Warszawy

Gość gość
Godzina minęła i zodyn nie pisze, co? Poszesz o chłopaków ;)