Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydzę się

,, zaliczył,, pół miasta

Polecane posty

Gość Brzydzę się
Nie chodzi na balety w ogóle zero imprez bezemnie

Gość Brzydzę się
Hmmm zdradzić go na wakacjach

Gość gość
r****cz nie miałby mojego oddania ,nie przekupiłby mnie żadnym idealnym zachowaniem no ale ja jestem zołza i wiem o tym wiec wybrałam czystego

Gość gość
jesli masz delikatny charakter nie słuchaj mojej rady ,bo nie dasz rady

Gość Brzydzę się
Łatwo mówić gorzej zrobić jestem żywym przykładem że miłość nie wybiera też zawsze inaczej wyobrażałam sobie męża ale kocham jego i staram się pogodzić z jego przeszłością ale kiepsko mi idzie dlatego z zapytaniami weszłam tu

Gość gość
i tak go kiedyś zdradzisz,tak sama reakcja jak facetów gdy się dowiedzą ze ich ukochana była latawicą i spała z kazdym kolegą,no ale moze nie,zobaczymy

Gość Brzydzę się
Tylko co by mi to dało do kompletu jeszcze zaczęła bym się samej siebie brzydzić

Gość gość
porozmawiajmy za 10 lat ,teraz jesteś w punkcie męczeńskim

Gość gość
Na początku 'chodzenia' z moim obecnym mężem, na pytanie, ile miał partnerek seksualnych, odpowiedział, że chyba z 10 (miał 20 lat). Próbowałam przyjąć pokerową twarz, ale mi nie wychodziło, w końcu mu powiedziałam, że musimy się rozstać, bo nie wyobrażam sobie przejść nad tym do porządku dziennego. Przyznał się,że zmyślił te podboje, bo myślał, że dziewczyny lubią doświadczonych. Nie zazdroszczę ci, autorko.

Gość Brzydzę się
To Twój mąż miał pomysł

Gość gośćromantyczka
haha to czesty błąd tych głupoli,nawet wymyślają historyjki bo chcą być fajni,ja nie wnikam czy to prawda czy nie co do ilości,od razu kop w tyłek

Gość Brzydzę się
W ogóle nie znają się na kobietach i na tym czego chcemy i potrzebujemy

Gość gośćromantyczka
w ogóle nie znają,tylko że mój kop jest taki że zacieram ślady i nie tłumacze za co,więc oni powielają myślę te głupie zachowania,to moda wśród facetów albo wśród idiotek na te popisy ilościowe ,ktoś wymagający ocenia to baaardzo negatywnie ,nie wiem czemu tego nie wiedzą ,na pewno to nie materiał do moich uczuć

Gość gość
ja mialem 25 kobiet mam 21lat i mowie ze jestem prawiczkiem dziala laski to kochaja

Gość gośćromantyczka
idz stąd dzieciaku :-)

Gość gość
" Brzydzę się dziś Suka nie da pies nie weźmie " Tylko żeby suka dała to pies musi wpierw startować do takiej. Ja bym sie brzydziła takiego popaprańca i ty jesteś bez szacunku do siebie że sobie wzięłaś takiego. Że też mu zawiasy nie strzeliły od ciągłego ********* Dla ciebie nie jest problemem on tylko "te kobiety". Tymczasem on jest na równi z nimi skoro był zainteresowany a ty na równi z tym całym elementem że wzięłaś sobie takie coś. Jak to przyjmiesz do wiadomości to przestanie być problemem dla ciebie spojrzenie czyjeś. One patrzą bo mają oczy.

Gość gośćromantyczka
no i co z tego że tak powiesz,panna u ciebie jest na kilka tygodni więc nawet żadna więż nie powstaje ,jesteś dla łatwych niuń i powodzenia

Gość gość
"Na początku 'chodzenia' z moim obecnym mężem, na pytanie, ile miał partnerek seksualnych, odpowiedział, że chyba z 10 (miał 20 lat). Próbowałam przyjąć pokerową twarz, ale mi nie wychodziło, w końcu mu powiedziałam, że musimy się rozstać, bo nie wyobrażam sobie przejść nad tym do porządku dziennego. Przyznał się,że zmyślił te podboje, bo myślał, że dziewczyny lubią doświadczonych. " Hahaha.. a ty mu wtedy uwierzyłaś w tę nagłą zmianę wersji. Jak to babe głupią łatwo motać i co głupsza ona myśli wtedy że jest górą.

Gość gośćromantyczka
co do filmiku tylko sekundę słyszałam to się cieszę że nie muszę urabiać idiotek :-) zadaję się tylko z dojrzałymi osobami ,zabawa w nieodpisywanie smsa :-) co za dziecinada ,świat dzieciarni ,tyle

Gość Brzydzę się
Nigdy nie postawie ssie na równi z nimi tylko on miał wtedy od 16 do 17lat a te flądry do dziś tak się prowadzą .nie trzeba za nimi było biegać one w rozkroku ciągłym chodza

Gość gość
19.58 że jest górą :-) intuicja mi mówi że tobie by ona nie uwierzyła gdybyś wycofał się z pierwszej wersji,poza tym ty byś nigdy się nie przyznał do zerowego konta bo kreujesz się na cwaniaczka :-) a to się czuje

Gość Brzydzę się
19:52 nikomu to nie imponuje

Gość Brzydzę się
Pamiętaj o regularnym badaniu się . pozdrawiam

Gość gość
Hahaha.. a ty mu wtedy uwierzyłaś w tę nagłą zmianę wersji. Jak to babe głupią łatwo motać i co głupsza ona myśli wtedy że jest górą. & Nie chodzi o góry i doliny lecz o prawdę. Siur był młody, ja trochę starsza, studentka, on pracownik fizyczny wtedy, myślał, że przyplusuje. A tu d*pa. Chodziliśmy wtedy jeszcze dwa i pół roku (trochę też na odległość) zanim był pierwszy seks. Takie czasy to były. A autorka miała świadomość w co się pakuje, ale ją to przerosło.

Gość Brzydzę się
Żebyś wiedziała dokładnie przerosło mnie psychicznie sobie z tym nie radzę