Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet który wie o czym pisze

pierwswzą przyczyną samotności kobiety jest

Polecane posty

kompletny brak umiejętności podkreślenia swoich fizycznych walorów , czyli brak umiejętności odpowiedniego zadbania o siebie (dobrania ciuchów , fryzury itp) drugą przyczyną jest brak uśmiechu i bycia miłym ponieważ żaden facet nie będzie zwracał uwagi na zwieszoną i nieprzyjemną mordkę

Gość gość
ja mam minę jakbym kogoś zabiła, poćwiartowała i wrzuciła do rzeki, a nie jestem sama :P

Gość gość
Czyli wygląd najważniejszy ok.. a dla mas kobiet kasa. Zaraz założę temat podobny do tego o facetach ze mają zarabiać minimum 8 tys inaczej nie nadaja się do związku

Gość gość
chyba coś ci się pomyliło...piszesz o tym jak przyciagac facetów, no i co z tego, że będą do niej podchodzić? to od razu automatycznie sprawi,ze ona będzie tego faceta chciała, że się dogadają? że będzie z tego związek? lol przyciągnąć faceta kawałkiem cycka jest prosto ale po co komu taki prosty facet?

wygląd kobiety jest dla niej samej i dla facetów najważniejszy nie ma co do tego żadnych wątpliwości ponieważ wygląd jest siłą przyciągania , którą kobieta może dowolnie sterować i dzięki temu może mieć prawo wyboru , natomiast desperatki często biorą , co się da i kończą marnie

Gość gość
Głupi chłop i głupia filozofia jego.

w temacie jest mowa o facetach , a nie wywrotowcach lubiących wypłoszone baby :P

Gość gość
Pierwsza część wypowiedzi jest relatywnie poprawna. Druga kojarzy mi się z tresurą - masz się uśmiechać i być miłą. To tak jakbyśmy nie miały prawa do przeżywania smutku, złości , niechęci czy obojętności- bo nie daj boże płci przeciwnej to się nie spodoba. Szlak z taką filozofią. A co z facetami nieudacznikami, pijusami, brudasami , bezzębnymi młodzieńcami ?

uśmiech i bycie miłym jako forma przyciągania , a nie żadnej tresury