Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie nosić obróżki?

Polecane posty

Gość gość
Nie bój się o mój strach ;-)Tak jak ty wyraziłam swoje zdanie ale ty nie analizujesz, ty tylko ''zasugerowałaś'' że mam ubaw za czyimiś plecami i wiesz jakim jestem człowiekiem ;-) jeśli to nazywasz humorem to rzeczywiście nie moja bajka

Gość gość
Może odpowiem jeszcze raz, w jednym poście żebyś zrozumiała kontekst -Założyłam, że nie masz "ubawu" bezpośrednio na oczach tej osoby bo to sugerowałoby kompletny brak znajomości zasad kultury. Więc najpewiej robisz to za plecami tych ludzi i nikt poza tym o tym nie wie i nikogo to nie obchodzi. -Na forum nazwałaś obcą kobietę idiotką. -Nie muszę wiedzieć jakim jesteś człowiekiem, wiem, że śmieszy cię obrażanie obcych ludzi i naśmiewanie się z nich za ich plecami. Tyle nam powiedziałaś. Tyle wystarczy. No, ale najważniejsze, że się pośmiałaś. Śmiech to zdrowie.

Gość gość
17:51 teraz ja odpowiem po raz ostatni żebyś ty z kolei zrozumiała. Chciałam wypowiedzieć się w tym konkretnym temacie a w ''normalnym'' życiu z nikogo się nie naśmiewam lecz pewnie trudno ci w to uwierzyć... to co sobie założyłaś to jedynie twoja wyobraźnia. To że na forum napisałam, że śmieszą mnie te obróżki ma oznaczać, że na co dzień naśmiewam się za plecami noszącyh je osób??? o LOSIE Idiotką nazwałam ciebie a nie kogoś innego i jak widzę słusznie.

Gość gość
Napisałaś, że masz ubaw gdy "widzisz taki przypadek" ;) Oczywiście możesz próbować to wykręcić, ale wątpię, że na necie "zawsze widzisz" kobiety z których masz ubaw. Ja dla ciebie jestem obcą osobą, czy nazwiesz tak mnie czy kogoś innego to dużo o tobie mówi. Nie musisz się mi tłumaczyć i bronić swojego zachowania. Miej gdzieś co ja o tobie myślę, będzie ci z tym raźniej. W tej chwili próbujesz ratować twarz przed obcą osobą którą wyzwałaś od idiotki i twierdzisz, że słusznie ;) Prawdę mówiąc nie chce mi się specjalnie tego czytać i na to odpowiadać bo jak większość trolli będziesz się teraz zarzekać, że czegoś nie powiedziałaś lub nie miałaś na myśli albo wyzywać. Dobra, znam twoje zdanie na temat obroży, kobiet które je noszą i mnie samej. Wolę wrócić do mojego luźnego tematu o dusikach.

Gość Edziaaaaaaaa
Ja też lubię się śmiać z tych obróż :D Faktycznie takie laski wyglądają jakby chciały poderwać potencjalnego Pana :D

Gość gość
Albo go już mają :P Nie, to jest moda i to dość stara - sięga lat 70tych i mody punkowej

Gość gość
18:20 o której godzinie niby o pisałam??? ;-) mój wpis jest z 15:38 więc nie wiem o czym ty do mnie w ogóle dziecino mówisz. zluzuj majty bo naprawdę zrobiłaś się bardzo męcząca ;-) wiem że w necie można się wyładować ale ty chyba miałaś naprawdę ciężki dzień

Gość gość
więc odpowiadasz na posty które w ogóle nie były kierowane do ciebie...dziwne. jak w ogóle uznałaś, że kontekst pasował do twojego wpisu? (retoryczne, nie musisz odpowiadac)

Gość gość
Może dlatego,że wszyscy jesteśmy anonimowymi gośćmi i piszemy minuta po minucie i z tego co widze takie pomyłki są częste.

Gość gość
Jakaś kobieta (daję wiarę), że napisała 15:47 dość wulgarny komentarz na który odpisałam. Ty w odpowiedzi na to nazwałaś mnie idiotką więc uznałam, że jesteś tą samą osobą. Post z 15.38 był nawet zabawny

Gość gość
Już widzę który to wpis. Faktycznie,ostry. Mój kolejny jest z 15:49 i to co napisałaś potraktowałam jako skierowane do mnie. Jestem w gorącej wodzie kąpana. Zdziwiło mnie właśnie,że mnie tak zaatakowałaś i dlstego tak głupio odpowiedziałam . Bardzo cię przepraszam.

Gość gość
ale mi tekst poprzestawiało. Miało być "daję wiarę, że to nie ty".

Gość gość
Również przepraszam.

Gość gość
te wiązane rzemyki na szyję są też fajne :)