Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak prosić o wybaczenie moją byłą dziewczyne??

Polecane posty

Gość gość

Cześć.Jestem Szymon. Pisze do was bo mam potężny problem. Mianowicie chciałbym sie was spytać o rade jak prosić o wybaczenie bo ja już nie wiem co mam zrobić a sprawa jest naprawde ciężka. ok od początku. poznałem moja dziewczyne w internecie na sympati. Tego samego dnia co rozmawialiśmy w iternecie spotkaliśmy sie i sie pokochaliśmy. Dosłownie miłość pełną gębą. Spotykaliśmy sie jakiś czas wieczorami w samochodzie chodziliśmy na spacery itp. W koncu spędziliśmy ze sobą weekend.Nie wychodziliśmy z łóżka. Podczas tego weekendu ona wykryła u mnie nowotwór jądra... Po 2 tyg od tego weekendu wylądowałem w szpitalu a kolejne 2 tyg później miałem już operacje... opiekowała sie mna i tak dalej jak to w związku... dobra do rzeczy... w maju tego roku dowiedziałem sie że mam przerzuty na wezły chłonne i na drugim jądrze torbiel... moja psychika sie poddała.. Wszedłem na swoje konto na sympati żeby je usunąć bo znalazłem swoją prawdziwa miłość. Zobaczyłem że ona ma tam pozmieniane zdjęcia i jest on line... Poddałem sie załamałem i wogóle.Kilka dni później po zarzyciu leków rano wieczorem napiłem sie i zrobiłem jej potężną awanture... własnie o tą sympatie.... Oczywiście sie obraziła i chciała jechać do siebie do domu.Nie chciałem jej wypuścić z łazienki kiedy sie pakowała bo chciałem porozmawiać... Niestety to nie pomogło... Potem jakimś cudem sie pogodziliśmy...Planowaliśmy dziecko chcialiśmy razem zamieszkać... Do lipca...kiedy to moja babcia wylądowała w szpitalu ja miałem tragiczny dzien ona zreszta tez miała w pracy bardzo zły dzień i nie chciała rozmawiać. prosiła żebym dał jej spokój.Ja tego nie zrobiłem...Znowu zrobiłem jej awantureo tą sympatie bo wiedziałem że tam wchodzi (lewe konto i z nią tam rozmawiałem w ukryciu)... chciałem wywarzyć drzwi do pokoju bo sie tam zamkneła i w złości powiedziałem że ten koleś z którym pisze na sympati to ja... wiem chore... no ale jak sie z kimś jest to sie ie pisze z obcymi facetami,tak mi sie wydaje. Mianowicie ja ją bardzo kocham . Bardzo chciałbym żeby mi wybaczyła i żebyśmy wrócili do siebie... zrobiłem wszystko kwiaty itp smsy telefony... Napisałem chyba z milion smsów przez co straciłem ją jeszcze bardziej... w ostatnią niedziele zaprosiła mnie i mojego syna na urodziny jej syna.Wczoraj pojechałem na te urodziny. Myślałem że chce to naprawić że zrozumiała że te awantury spowodowane były tą sympatią i chce sie pogodzić. Spytałem na tych urodziach czy nie chciała by tego naprawić spróbowac jeszcze raz. powiedziała że nie że nie potrafi mi wybaczyć tego że jestem dwulicowy i z nia pisałem na sympati jako kto inny... co robić jak ją błagać o wybaczenie?

Gość gość
obydwoje jestescie tak samo dwulicowi, ona bedac z toba pisala z kims innym, nawet jesli to byles ty przeciez o tym nie wiedziala wiec jestescie siebie warci. przemysl dobrze czy taki zwiazek dobrze rokuje, z drugiej strony takiej numerantki nikt inny nie bedzie chcial na powaznie wiec i tak w koncu wroci do ciebie

Gość gość
Wam obojgu potrzebny jest psychiatra. Jeszcze dziec***atrzą na to,na te wasze awantury. Masz raka a takie akcje odwalasz? Wydajęcie sie bardzo niedojrzali.

Gość gość
Ja chodze do psychiatry i psychologa...miedzy innymi własnie po to żeby juz nie robić takich akcji...Ona o tym wie że chodze... ja poprostu poczułem sie że już nie jestem 100proc facetem i kogoś szuka na moje miejsce...

Gość gość
Myślałam, że to wywody jakiegoś 17 letniego smarka. Sympatia to nie facebook. Powinna skasować konto po tym jak zostaliście parą.

Gość gość
to wiem ... tylko jak ją odzyskać??? jak ją prosić o wybaczenie?

Gość gość
ale dlaczego masz się uniżać,była nielojalna,uwierz w siebie,ona chyba się ni wyszalała jeszcze,niech sama zatęskni,nie bądz taki podległy jej bo głupie baby widzą w tym słabość no i nie zachowuj się jak świr ,opanowanie zawsze

Gość gość
poza tym ,trochę wyszła na idiotkę pisząc z tobą podszytym,raczej uczucie ośmieszenia ją zablokuje teraz,podkreśl ze nie zmieniły się twoje uczucia

Gość gość
Skończyłam czytać jak doszłam do momentu gdzie w pierwszy wspólny weekend wyladiwaliscie w łóżku. Para puszczalskich: on szmata a ona łatwa dziweczka

Gość gość
chciałbym dodać że ten weekend nastapił po ponad miesiącu znajomośći!!

Gość gość
To chyba provo :-O

Gość gość
Wow, miesiąc. No to racja cofam słowo. Ty i ona to zwykli szmaciarze jeśli uważacie ze 4 tygodnie to czas do łóżka :) masakra. Czy ty w ogóle wiesz czy nie masz jakiejś choroby? Skoro tak łatwo przyszło jej dać tylka ledwo poznanemu facetowi to zrobiła już to wcześniej. W takim razie używana taka panienka to sam syf fuj

Gość gość
ty pewnie dajesz tyłka na pierwszej dlatego tak sie oburzyłaś!!

Gość gość
Padłem wymacała mu jajka na seksie jak prostytutka

Gość gość
Musisz być niezle zdesperowany jak bierzesz samotną matkę. Wiadomo że taka szybko wskakuje do łóżka bo tylko to ma do zaoferowania

Gość gość
I dzieki temu żyje człowieku!!

Gość gość
Tak ale rozwodnikowi z 2 dzieci nie jest łatwo znależć partnerke...A dzieki temu że mi wymacała to żyje człowieku!!

Gość gość
Powiedzcie mi dlaczego tak oceniacie tą dziewczyne? Może mąż /chłopak ja zdradzał dlatego nie jest z ojcem swojego dziecka? Ona jest temu winna? Ludzie opamietajcie sie bo to Was też może dotyczyć.

Gość gość
gość dziś Musisz być niezle zdesperowany jak bierzesz samotną matkę. Wiadomo że taka szybko wskakuje do łóżka bo tylko to ma do zaoferowania x Tak, tylko samotne matki szybko wskakują do łóżek, a dalej w tej twojej bajce ty jesteś księżniczką na białym koniu

Gość gość
No raczej normalne kobiety nie wskakują nieznajomemu z neta tak szybko do łóżka wie raczej nas to nie spotka

Gość gość
Raczej nie szukała kolegów na sympatii. To ona powinna przepraszać.