Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogos kto naduzywa alkoholu?czy tylko na wsi sa alkoholicy?

Polecane posty

Gość gość
Oj znam - znajomy - dyrektor bardzo powaznej firmy - w pracy sie pilnuje, ale po pracy... Ludzi nie chca go juz zapraszac na imprezy do doów, zona wstydzi sie z nim wychodzic. Jak widzi butelke, to pije do konca. Straszne to jest, obrzydliwe. Inteligentny facet, kiedyś był ozdoba towarzystwa, teraz go znajomi unikaja, zwlaszcza kobiety, bo robi sie oblesny, czego oczywiscie sam nie zauważa- jak to alkoholik. Gada agresywnie, mysli ,ze jest dowcipny, kiedys byl, ale nie po pijaku. Nie znoszę alkoholików

Gość gość
Chociazby ja. Mieszkam w duzym miescie, mam mieszkanie, samotnie wychowuje dziecko, pieniedzy mam naprawde sporo i chleje 2 razy w tygodniu plus jestem lekomanka.

Gość gość
19:40 wypada Cie zgłosić do instytucji

Gość gość
gość dziś od tego jest weekend usmiech.gif jak sie jest mlodym trzeba korzystac , pozniej przyjda obowiazki kredyty dzieci .... xx Weekend jest od chlania ? Nic innego nie przychodzi ci do gowy ?

Gość gość
Do jakiej instytucji chcesz mnie zglaszac?:D

Gość gość
Wsród lekarzy to jest b duzy problem, ale sie o tym nie mówi, bo to swięte krowy. Mój wujek to był b znanym lekarzem, i miał nawet marskosc wątroby

Gość gość
Nie dziwię się, że lekarze tyle piją. Pracowałam w szpitalu i szef co pewien czas zapraszał nas do siebie, otwierał szafę i kazał wybierać po kilka butelek. Sa osoby, na które to nie ma wpływu, ale część osób, mając alkohol cały czas pod ręką, pewnie popadnie w alkoholizm. Miałam kiedyś szefa, który był niepijącym alkoholikiem.

Gość gość
20:48 MOPS/GOPS, ośrodek interwencji kryzysowej,dzielnicowy, kurator sądowy WYMIENIAC DALEJ?