Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyslona11111

To jej gra czy obojętność?

Polecane posty

Gość Zamyslona11111

Zacznę od tego że obie jesteśmy lesbijkami i znamy się ponad miesiąc. Ostatnio wyszła dziwna sytuacja że miałyśmy się spotkać, ale pokłócilismy się... Dwa dni przed spotkaniem wcale się nie odzywała, a sama dzień wcześniej napisała że jutro się odezwie, więc wieczorem napisałam do niej czy na pewno chce tego spotkania. No i się zaczęło... Niby napisała że tak, ale zrobiła jazdę o to że znów pytam, a jakby nie chciała to by powiedziała. Od tamtej pory była cisza, po jej stwierdzeniu że takie wyrzuty można tylko w związku robić... Nie narzucalam się jej. Wczoraj specjalnie poszłam do klubu, by zobaczyć jej reakcje co zrobi.. niby była blisko i daleko, nie podeszła, zgrywala niedostępną, ba nawet nie zagadala, ale kątem oka wiem że mnie obserwowała. Zastanawia mnie jej zachowanie w palarni, gdzie to stanęła za mną, nawet mnie dotykając, ale dalej nic.. czy to jej gra? A może naprawdę ma mnie gdzieś? Ogromna dziecinada, a wiek już nie jest taki dziecinny.. wybaczcie za chaotycznosc, ale nie chciałam się bardzo rozpisywać, dajcie znać co wy o tym myślicie. Pozdrawiam

Gość gość
według mnie dziecinada i niestabilność uczuciowa ..

Gość Zamyślona1111
Też tak twierdzę eh, a inni jak myślą?