Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena231

25 latka i 40 latek

Polecane posty

Gość Magdalena231

Witam, czy 25 latka ustabilizowana finansowo, ma szansę u 40 letniego faceta? Nie chodzi mi o sponsora, tylko o partnera. Czy jakikolwiek mężczyzna poleci na taka dziewczynę i czy nie będzie widział w niej tylko dziecka? Na co wy faceci w tym wieku zwracacie uwagę u kobiet i co wam się najbardziej podoba????

Gość Magdalena231
Nikogo tu nie ma? :/

Gość gość
Dokładnie tyle lat miałam co ty gdy poznałam mojego obecnego męża, on miał 40. Mamy córkę ( 24 lata), a po ślubie jesteśmy 25. Powodzenia i udanego życia.

Gość gość
po co ci taki stary dziad? sama mam 25lat i moim zdaniem kobieta w moim wieku która ogląda się za 40latkiem to jakaś psychiczna albo na kase łasa no sorry ale po co ci tatuś własnego nie masz? idź do psychologa na terapie jak sama nie możesz sobie poradzić z relacjami z ojcem a nie szukaj drugiego bo tylko się skrzywdzisz

Gość gość
Rany, przecież 25 latka to młoda kobieta, jeśli dorosły facet widzi w niej dziecko, to on ma zaburzoną percepcje. Jakbyś miał 15-17 lat to rozumiem, ale 25. W tym wieku juz mają dziecko, albo dzieci i są pełnymi partnerkami, matkami, zonami, Powodzenia, i nie przejmuj się docinkami zazdrośnic.

Gość Magdalena231
Od razu napiszę- nie lecę na kasę, mógłby być nawet biedny. Po co mi taki facet? Bo taki facet jest dojrzały, doświadczony życiowo, mądry. Wie jak zająć się swoją kobietą i nie jest samolubnym chlopczyną. Zależy rowniez na kogo się trafi bo nie każdy 40 latek jest dojrzały mimo wieku. Wiadomo.

Gość Magdalena231
A co do ojca, mam ojca i mamy świetny kontakt. A w życiowym partnerze napewno nie szukam ojca

Gość MADRAAA PANI8
spoko,15 lat roznicy nie szokuje nikogo. zobacz na Pazurową Edzie? ona miala 19 i byla po maturze,jej dziad z 50? ta celebrytka,tancerka Iza Janchowska?sliczna lala 30 ,a on 58?:( dziad oblesny:) Kulczyk mial 60 jego kochanka z LaMania? -Modo_mania 40?

Gość gość
dodaj jeszcze do tej listy Hugo Hefnera z playboya i jego młódki

Gość gość
Za parę lat, nie będzie mu już stawał. Za 10 lat urośnie wielki piwny brzuch, który przykryje penisa. Ty będziesz w najpiękniejszym wieku 35 lat, nadal atrakcyjna a on już stary kacap przed telewizorem. Czym wy się kierujecie szukając takich starych dziadów?

Gość gość 4
Dnia 1.10.2017 o 13:05, Gość gość napisał:

Za parę lat, nie będzie mu już stawał. Za 10 lat urośnie wielki piwny brzuch, który przykryje penisa. Ty będziesz w najpiękniejszym wieku 35 lat, nadal atrakcyjna a on już stary kacap przed telewizorem. Czym wy się kierujecie szukając takich starych dziadów?

Tak? A dlaczego tak miałoby być? Bo tak jest u twojego ojca? I twojego dziadka? Sorry, ale nie wszyscy są mentalnymi prolami.

Gość gość 4
Dnia 1.10.2017 o 13:05, Gość gość napisał:

Za parę lat, nie będzie mu już stawał. Za 10 lat urośnie wielki piwny brzuch, który przykry hije penisa. Ty będziesz w najpiękniejszym wieku 35 lat, nadal atrakcyjna a on już stary kacap przed telewizorem. Czym wy się kierujecie szukając takich starych dziadów?

Tak? A dlaczego tak miałoby być? Bo tak jest u twojego ojca? I twojego dziadka? Sorry, ale nie wszyscy są mentalnymi prolami.

Gość gość 4

Czy 20-latka ma szansę u 40-latka? Dobrze postawione pytanie. Dobrze, bo z reguły brzmi ono odwrotnie (czy 40-latek ma u 20-latki szansę). Czy więc ma? Oczywiście. Z tym, co równie oczywiste, nie każda z automatu. Szansę na 20-latka tzw. atrakcyjna. I vice versa. Ten 40-latek też musi być atrakcyjny (zadbanie, sport, kasa itp.). Tak że odwagi dziewczyny. Zwłaszcza zaś odwagi w przełamywaniu durnych stereotypów społecznych. Czyli w tym przypadku dotyczących wieku (za stary, za młody, za jakimś tam jeszcze inny).