Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o urodzie Mai Ostaszewskiej?

Polecane posty

Gość gość

Jak się uśmiechnie, to wygląda całkiem sympatycznie, ale uśmiech u niej rzadko widać. Gdy się nie uśmiecha, wygląda strasznie ponuro i odstraszająco. Jakby jej rodzinę wymordowali.

Gość gość
Jest klasycznie brzydka. Wielki nos rzuca się w oczy.

Gość gość
Brzydka, jakby nie człowiek a robot, taki terminator mechanizm powleczony plastikiem skóropodobnym i te oczy takie nienaturalne., martwe.

Gość gość
Na niektórych zdjęciach podobna jest do M. Bellucci ;) :) Uroda urodą, ale jej talent i gra aktorska są jak najbardziej na wysokim poziomie.

Gość gość
No właśnie, ma takie martwe oczy, zwłaszcza gdy się nie uśmiecha. Kiedyś jak widziałam jej twarz w odcieniu czerni i bieli (zdjęcie zrobione na potrzeby Marszu Kobiet), to o mało w depresję nie wpadłam.

Gość gość
Nie podoba mi się jej typ urody, do tego chyba obiektywnie nie jest ładna - co najwyżej przeciętna. Ale ma coś w sobie. Są takie osoby, które teoretycznie wizualnie nie są super atrakcyjne, a sa ciekawe i pociągające i ona chyba własnie taka jest.

Gość gość
ona i M. Bellucci :D hahaha Belluci to wulkan kobiecości, zmysłowości, życia! a ostaszewska to jak manekin sklepowy

Gość gość
A wy wszystkie udanie piękne i cudowne ;) nic tylko krytykować potraficie, Maja Ostaszewska jest piękną kobietą

Gość gość
gość dziś gość dziś :-O - czemu taka minka?

Gość 43 cm vv bicepsie
brzydula do tego upośledzona intelektualnie

Gość gość
gość dziś żadna powyżej nie napisała ze jest piękna, tylko odpowiadają na pytanie w temacie a zanim znowu poszczekasz, to poczytaj że M. Belluci same komplementy poszły i jak to się ma teraz do twojego wpisu? a komplementy idą tez ode mnie (kobieta) jest piękna i jakoś potrafię jej to przyznać

Gość gość
gość dziś x Wulkan zmysłowości smiech.gif Ona to mi raczej przypomina te stare, jadowite nauczycielki. Sfrustrowane i rozhisteryzowane. x No możesz tak nie uważać, ale Belluci jest uważana za jedną z najpiękniejszych i najseksowniejszych kobiet na świecie, a jeśli widzisz w niej sfrustrowaną i rozhisteryzowaną nauczycielke to już twój problem

Gość gość
11:10 A czy na zdjęciu w linku jest Bellucci ty tępa dzido?

Gość gość
O, przyleciał antykobiecy pisior. Czy tu jest temat - co sądzicie o urodzie czy o poglądach?

Gość gość
gość dziś 11:10 A czy na zdjęciu w linku jest Bellucci ty tępa dzido? tępa dzida to jesteś ku..a ty jak czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, opis do wulkanu był do belluci ślepa mendo

Gość 43 cm vv bicepsie
ma kluche zamiast nosa wygląda jak chłopak a nie kobieta

Gość gość
Zobaczcie jak piszecie, obrazacie aktorkę, rak naprawdę jej nie znając, piszecie bardzo niemiłe rzeczy na temat jej wyglądu i powoli rozpetuje się kolejna gownoburza. Popatrzcie na siebie w lustrze, na swoje zachowanie, nikt nie jest idealny, przestancie tak się rzucać w temacie o wygląd aktorek.. Moim zdaniem Pani Maja jest ładną kobietą, może nie klasycznie piękna, ale ma coś w sobie, na pewno miło na nią patrzeć.

Gość gość
Belluci jest za to taka piękna, że jak gada to tak jakby robiła to z łaski, że w ogóle się odezwała. :D A jak przyjechała jako gość do teatru Ariston na festiwal Sanremo to była bardzo zdziwiona, a wręcz zszokowana, iż prezenter okazywał więcej zainteresowania innej kobiecie, aniżeli jej ;)

Gość gość
My tutaj o Ostaszewskiej a nie o żadnej Belluci. Jak nie nadążasz to sobie daruj dyskusję.

Gość gość
11:13 Ja to pisałam wtedy, ale ty wiesz lepiej. Idiotka :D Lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno widac

Gość gość
Podoba mi się jej uroda. Jest charakterystyczne, nie lalkowata. Drobne niedoskonałości (jak nos nie będący noskiem lalki) dodają jej twarzy wyrazu, a nie szpecą. Potrafi wyglądać seksownie, co widać było w tym filmie dla debili, pitbull, czy jakoś tak (widziałam jakieś reklamy tego w tv). Ma świetną figurę, tyłek i nogi, niejedna młodsza mogłaby jej zazdrościć. Ale ja ogólnie nie lubię ani kobiet ani mężczyzn wyglądających jakby zeszli z taśmy produkcyjnej w fabryce pięknych ludzi - wszyscy piękni i wszyscy tacy sami, bez wyrazu.

Gość gość
Brzydota to jedno, a chore KODowskie poglądy to drugie. W sumie nie cierpię kobiety.

Gość gość
A tak, jej głupota (i reszty tego światka), zaangażowanie w kodziarstwo, to inna rzecz. Ale temat jest o urodzie, a nie o brakach w myśleniu, więc uroda mi się podoba.

Gość gość
Szczerze to nie wiem jakie ma poglądy, ale widziałam film w którym grała prokuratorkę i bardzo podobała mi się w tej roli. Niestety nie pamiętam tytułu. Uważam też, że przed kamerą wygląda lepiej niż na zdjęciach ;)