Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknocie za byłymi?

Polecane posty

Gość gość

Mam straszną tęsknotę, mimo że to ja zerwałam. Minęło 1.5 roku, zero kontaktu, choć nie dziwi mnie to, jestem w jakimś związki, ale często mam zawieche i wspominam go i co tu mówić żal okropny ściska...

Gość gość
Czasem za moją pierwszą miłością.

Gość gość
ja tez tesknie za koleżanka w której zakochałem sie na studiach. Ale ona ma juz męża i dziecko. Na wszystko bylo za późno, zaproponowałem przyjaźń ale odrzuciła ją. Udaje ze mnie nie zna :(

Gość gość
Tylko że przyjaźń nie wypali tutaj, jakbym to spotkała, to czuje że wybuchło by wszystko na nowo. Z nim mogę mieć albo wszystko albo nic. Pośrodku nie ma nic, dlatego milczymy- zresztą zawsze to sobie mówiliśmy. On mi powiedział, że za bardzo kocha, aby się że mną przyjaznic i musi mnie wymazać- ale to boli jak sobie to uzmyslawiam.

Gość gość
to czemu zerwalas?

Gość Perque22
Ma rację, przyjaźnienie się z byłymi to jak polewanie pożaru benzyną. Bo jakimi przyjaciółmi będziecie? Gownianymi. To jest wówczas czysty masohizm- też uważam, że najlepiej spalić mosty i zerwać kontakty. Paradoksalne ale to właśnie świadczy o sile uczucia i charakteru, kiedy chcesz się odezwać, ale wiesz że to tylko pogorszy sprawę, choć tęsknota zżera i może przez chwilę da ulgę.

Gość gość
Nie był zbyt wylewamy w uczuciach, a potem kogoś poznałam. A do tego doszły pewne okoliczności, których nie potrafiłam przeskoczyć. Kiedy w końcu mogliśmy coś z tym zrobić ja sie wypalilam i wydawało że przestałam kochać. No właśnie, wydawało....

Gość gość
Ja nie tęsknie za byłym, spędziłam z nim 5 lat z czego ostatnie 2 już na siłę. Za to zdarza się że sni mi się w koszmarach (był alkoholikiem)

Gość gość
Głupia baba. Sama zerwała i tęskni. I oszukuje drugiego faceta "w jakimś tam związku". :O

Gość gość
Miłość z czasów studiów bardzo często zapada w pamięć jako gorąca i wyjątkowa, ponieważ przypada na czas, kiedy potrafimy okazywać sobie naprawdę sporo uwagi.Nic dziwnego, że studencka miłość zapisuje się w pamięci jako gorąca, romantyczna i pełna namiętności.

Gość gość466
Za miłością z czasów studenckich choć minęło ponad 8 lat od rozstania. Wiem że w 2013 wyszła za mąż.