Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona taka niezwykla

Jak uwieść Pana Koziorożca?

Polecane posty

Gość Ona taka niezwykla

Jak w temacie. Facet, który wpadł mi w oko jest zodiakalnym koziorozcem i posiada wszystkie cechy swojego znaku zodiaku. Jak się mogę do niego zbliżyć. Ktoś pomoże?

Gość gość
Jestem żoną Koziorożca i powiem ci, że jeśli w głowie ci tylko bara bara to nawet lepiej z nim nie zaczynaj.

Gość Ona taka niezwyczajna
Właśnie nie tylko to mam w glowie. Super mi się z nim rozmawia, pociąga mnie w nim to ze jest taki inteligentny i opanowany. Naprawdę chciałabym go poznać bliżej i nie mam ti na myśli seksu.

Gość gość
15:25 A jaki ty jestes znak zodiaku?

Byk☺️

Gość gość
daj spokoj z koziorozcem to szowinisci kobiety dla nich nadaja sie tylko do rodzenia dzieci i garow

Gość gość
ja z 15:22 też jestem Bykiem. Będzie ciężko go zdobyć i jeszcze trudniej z nim żyć ale jeśli komukolwiek ma się to udać to Bykowi właśnie. To są dwa ziemskie znaki i dobrze się rozumieją. Oni marzą o kobietach idealnych, dosłownie. Musisz być piękna, inteligentna, pracowita, uczciwa, do tańca i do różańca. Możesz zrobić pierwszy krok ale subtelnie. Ubieraj się elegancko,nie wyzywająco. Jak mu się spodobasz, zobaczy że jesteś do rzeczy, masz olej w głowie to zainteresuje się tobą i już ni epopuści. Z nim nie ma żartów, nie wybaczy ci nigdy jak będziesz urządzać jakieś gierki. Taki facet szuka kobiety na całe życie. Jeśli marzy ci się gadatliwy romantyk to zapomnij o nim . Ja kocham uslyszalam w dniu oświadczyn, potem w dniu ślubu i jak urodził się nasz syn. ;-)ALE nie mam wątpliwości że kocha.

Gość 18:00 a czy ty mu dałaś do zrozumienia ze jesteś nim zainteresowana? Czy poprostu czekałaś?

Gość gość
18:00 to bardzo rzadko . Ja sluszalam chyba milion razy.

A może jest tu jakiś Pan Koziorozec, który mógłby się wypowiedzieć?

Gość gość kobieta
21:35 badz soba

Gość Pan Koziorozec
Zrób na nim wrażenie. Ale jak, to ci nie powiem, każdy ma własne czułe punkty. Poza tym sądzę, że od zodiaku istotniejsze są takie parametry jak wiek, stan cywilny bądź uczuciowy, aspiracje czy pasje. Twoje i jego. Aha, że niby nie lubimy tylko bara-bara, to bzdura, 99,9 % mężczyzn lubi.

Gość gość
20:47 Rzadko? Dla mnie dokładnie tyle ile potrzeba. Napisałam przecież, że nie mam wątpliwości że mnie kocha ;-) Słowa to tylko słowa. Liczą się czyny. Byłam kiedyś w związku z rybką i słyszałam dużo pięknych słów ,które nic nie znaczyły. Uwierz, że zdecydowanie bardziej teraz odpowiada mi partner który mniej gada a więcej robi.

Gość gość
gość wczoraj Nic dodać, nic ująć. Sama prawda

Gość gość
Autorko. Powiem Ci że to ja zaproonowałam pierwsze spotkanie a potem jakoś poszło ;-). Nie udawałam niczego,byłam sobą. Później już powiedział mi że kiedy zobaczył mój uśmiech,kiedy taka promienna odchodziłam do niego to już wiedział,że to jest to. Wszystko co zdarzyło się potem było tylko tego powierdzeniem. Nnie wiem jaki dokładnie jest ''twój'', wiem jedynie na co zwraca uwagę i czego nie lubi ''Mój''.

Gość gość
Koziorożec to nie jest podrywacz, raczej jest na dystans i obserwuje. Dobrze jest mu okazać zainteresowanie, wtedy bardziej się otwiera. Nie jest łatwo, ale warto, to najinteligentniejszy znak zodiaku wśród facetów.