Gość gość Napisano Październik 1, 2017 Zakochana w nie właściwym... Wakacje letnie miłości i tym podobne no i w tym roku amor strzeli też mnie poznałam go przypadkowo w sumie poznaliśmy się już wcześniej ale tylko z widzenia z jakimś pretekstem wyrwał ode mnie numer telefonu, później zaprosił na fejsie no i tak się zaczęło zaczęło pisać słodko spotkaliśmy się w sumie pięć razy całowaliśmy się i nie tylko no i on nagle przestał się odzywać pisałam dość dużo i znów zaczął się odzywać jednak po ostatnim spotkaniu nie odzywasz już w ogóle wysłałam do niego z 50 wiadomości to on zaczął nazywać mnie że jestem psycholka i w ogóle ostatnio gadałam znaczy moja koleżanka gadała z jego bratem i on jej powiedział że on do mnie pisał na początku dla jaj, I I powiedział jeszcze że nie będzie się wypowiadał na mój temat. Ale najgorsze jest to że że się po prostu zakochałam i nie potrafię się z tym pogodzić że on już mi nie chce. Co ja mg zrobić... chce go znów i tylko jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach