Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCOsieDzieje

Przemęczenie, bezsenność, nerwica, zawroty głowy

Polecane posty

Gość NieWiemCOsieDzieje

Przemęczenie, bezsenność, nerwica, zawroty głowy, derealizacja, depersonalizacja, szumy w uszach, wydzielina w gardle, brak apetytu, bardzo dziwne sny, uczucie ucisku w zatokach, chwianie nastroju ( czuje się albo bardzo źle albo tragicznie bez wyjątków na dobre chwile), katar, wzdęcia, trudności w oddychaniu,pobudki rano to koszmar. Mam tak od 3 lat. Leczyłem sie u psychiatrów 2 lata, bez poprawy po antydepresantach jest 3x gorzej. Endokrynolog nic nie wykrył. Jestem pewny, że problem nie leży w psychice. Testy wziewne i na tarczyce są w porządku. Może candida?

Gość gość
mam to samo tez zaczynam podejrzewacidentyczne objawy mam ale to juz od wiecej lat

Gość gość
mam bardzo podobne objawy! i też szukam przyczyny bezskutecznie :(

Gość Daria 81
Mnie męczyła bezsenność, a później zaczęły się takie objawy jak drażliwość i przemęczenie. Szukałam sposobów, stosując różne suplementy i sposoby walki z bezsennością. Niedawno znalazłam dobre dla siebie rozwiązanie - forsen forte. W sumie już po kilku minutach od wzięcia kapsułki łapie mnie zamułka i bez większych problemów zasypiam

Gość gość
moja córka tak miała przy niedoborze żelaza i magnezu. Lekarz pamiętał jak zobaczył od niej wyniki, to strasznie ją opieprzył. Na niedobór żelaza lekarz zalecił dobrą diete + dicofer, a ana magnez, zero kawy, coli i magnez w tabletkach...

Gość gość
A jakie wyniki jesli chodzi o tarczycę?

Gość niewiemcosiedzieje
Tarczyca w porządku, testy alergiczne wziewne też, będę robił pokarmowe teraz

Gość gość
Babki kupujcie vitaminy dla kobiet np falvit i co najmniej kilka miesięcy jeść trzeba

Siostra leczyła się 4 laty na nerwicę (bo myślę, że u Ciebie taka jest przyczyna) i dopiero 5 czy 6 lek zadziałał. Lekarz też 3 czy 4 z kolei pomógł. Także to, że się leczyłeś to nie znaczy, że skoro nie ma poprawy że warto leczenie psychotropowe zaniechać.

Gość gość
A próbowałeś medycyny alternatywnej? Mąż miał podobnie i u Zięby na yt usłyszeliśmy o uziemieniu. Na próbę zaczął spać na prześcieradle uziemiającym https://www.club-tv.pl/przescieradlo-100200-tkanina-bawelniana-srebrna-p-10.html i wielkich nadziei z tym nie wiązał, ale pomogło. Dobrze śpi, nie jest taki nerwowy i ogólnie wrócił do siebie.