Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel93

możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość pawel93

Uprawiałem seks z dziewczyną w prezerwatywie kilka dni pod rząd. prezerwatywa była szczelna, jednak moja dziewczyna mówi, że od ponad tygodnia ma twarde piersi i dzisiaj wymiotowała kilka razy. mi sie wydaje, ze sobie wmawia, bo jak mozna zajsc w ciaze skoro wytrysk byl w prezerwatywie a ta nie pękła i była szczelna (sprawdzalem po zakonczeniu). Jest taka mozliwość? czy raczej ona sobie wkręca??

Gość gość777777
nie jest w ciąży ;) bez spermy , plemników nie da rady :)

Gość pawel93
Też jej to własnie mówię. Na dodatek jestem w 100% pewny, że zawsze przed wytryskiem wyciągałem i dochodziłem na zewnątrz i mimo tego wszystkiego kochaliśmy się w jej dni niepłodne. Więc raczej to ona przesadza i sobie wmawia? Stąd te jej objawy? Co myślicie? Jutro powinna mieć okres, a mówi, że nie ma żadnych oznak nadchodzącego okresu, a wręcz przeciwnie twarde piersi i wymioty. Co myślicie?

Gość gość
wypowie sie ktoś jeszcze?

Gość gość
Nie sadze zeby to byla ciaza i jeszcze na zewnatrz po co nigdy tak nie robimy jak guma to do srodka nigdy nie bylam w ciazy a jestesmy juz sporo lat razem.

Gość Cleo1976
Nie.Czasami kobieca psychika tak działa, że organizm zaczyna odczuwać.objawy ciąży (nawet brak miesiączki, powiększenie brzucha czy wydzielanie pokarmu są niekiedy możliwe).Zróbcie test mimimum 14 dni po stosunku, który ona podejrzewa o "zajście." Wynik negatywny powinien ją uspokoić.Jeżeli to nie pomoże, zróbcie test z krwi (jest prawie 100% pewny) lub idź z nią do lekarza.

Gość gość
Prezerwatywa nie chroni w 100 procentach. Najlepiej iść do ginekologa. Czy warto narażać twoją dziewczynę na takie lęki i stres. Może warto poczekać.

Gość gość
eśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto jest w nieplanowanej ciąży, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .p l chat: w w w.n e t p o r a d ni a .p l Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00

Gość gość2017
Witam. Chciałabym przyłączyć się do pytania. Ostatni okres miałam 25 sierpnia, powinnam dostać 24 września, ale do tej pory się nie pojawił (spóźnia się 10 dni). Robiłam sobie test ciążowy 29 września (5 dni po terminie) i wczoraj 3 października (9 dni). Oba wyszły negatywnie. Poszłam również do ginekologa, zbadał mnie i dodatkowo zrobił usg i wykrył torbiele na jajniku. Stwierdził, że z tego powodu spóźnia mi się okres. Czy jest możliwe, że się pomylił? Wiem, że panikuję.

Gość gość
też mi się wydaje że sobie wmawia. A który to był jej dzień cyklu?

Gość gość
Nie mam pojęcia. Ale całe szczęście dostała okres. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.