Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje skromnej a zarazem z pazurem lekko seksownej sukienki na imprezę firmo

Polecane posty

Gość gość

Firmową raczej w stylu wyluzowanym. Ogólnie ubieram się zwyczajnie od czasu do czasu zaszaleje..mamy firmową imprezę i chcę zaszaleć. Ogólnie z koleżanką jesteśmy w firmie jedynymi kobietami..oczywiście wszyscy idą z osobą towarzyszącą. Mam ochotę zrobić wielkie wow ! Jakie macie propozycje ?? Jestem wysoka i szczupła, 176 cm 60kg piersi małe B. Nie przepadam za szpilkami. Najchętniej poszlabym w trampkach ☺ wiec proszę o propozycje sukienki i butów

Gość gość
Jesteś nie za bardzo szczupła :P ja jestem wyższa o kilka cm i ważę 56.

Gość gość
Szkieletorem nie jestem

Gość gość
Jest szczupła frustratko. x Autorko, a lubisz sukienki z wycięciami na plecach? Ja mam kilka takich i własnie fajnie wyglądają, niby skromnie bo dekolt albo jest delikatny, albo wręcz nie ma wcale - a z tyłu ładnie odsłonięte plecy. Ewentualnie taką z odsłoniętymi ramionami, jeśli nie masz zbyt szerokich. A krój to już do figury musisz dobrać. Z butami nie poradzę -sama mam mega problem, szpilek nie lubię, a balerinki uznaję za fatalne. W efekcie na poczatku czesto mam szpilki, a potem przebieram w niskie pantofelki :P

Gość gość
O tak !! Delikatnie odsłonięte plecy. Ramiona mam normalne. Ani szerokie ani zbyt wąskie. Tylko piersi nie za wielkie.

Gość gość
No ale ona szczupła nie jest,dobrze ktoś nspisał

Gość gość
Ale cii/pa! Idzie z osobą towarzysząca, wie ze koledzy idą ze swoimi kobietami a mimo to chce zrobić na tych facetach wrażenie i efekt "wow". Słabe i prostackie, ale takich dziuń jest na pęczki. "Jedyne kobiety", na czyjej reakcji wam zależy? Kolegów czy może raczej na tym by ich zonom skoczył tzw.gul ? Ale żenada. ..

Gość gość
Po prostu zwyczajnie chcę wyglądać super, inaczej czy to takie dziwne ??skorow na co dzień wyglądam zwyczajnie ?? Moimi zadaniem każda kobieta chcę czasem wyglądać na efekt wow! Mam rodzinę więc nie mam czasu szlajac się po imprezach itp. Jest okazja się odpicowac to dlaczego nie ?? Nie jestem jakaś lalunia tylko zwyczajną matką i żona która chcę czasem się oderwać od rzeczywistości..a co w tym złego ze ktoś sobie na mnie popatrzy ??tyle jego

Gość gość
Nie martw sie. Kazda jedna zona twojego kolegi bedzie chciala sie odpicowac. Wiec podejrzewam ze wowu nie bedzie

Gość gość
07:24 dokładnie. Szału nie będzie, chyba że wystapisz nago a i to nie wiadomo. Poza tym zawsze mnie ciekawi dlaczego taka osoba bardziej się cieszy jak się odpicuje dla obcych ludzi niż na randkę z mężem.

Gość gość
A gdzie ona napisała, że na randkę z mężem się nie odpicowuje? Autorka zadała zwykłe pytanie, a zaraz zaczęły się ataki na nią i głupie dyskusje. Co z was za pełni agresji i nienawiści ludzie.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "małe b", zacznij od wizyty u brafitterki :O

Gość gość
no widzisz autorko a sukience dalej nic nie wiesz, ale przynajmniej dowiedziałaś się, że jesteś gruba...:P. Takie to światowe, "inteligentne" dziewczyny doradzają...:P

Gość gość
Pisze małe B ponieważ kupuje biustonosz za 20-30zl i tam jest raczej opis 34/75 B . Nie stać mnie na wizytę u takiego specjalisty plus do tego zakup biustonosza..ale oczywiście wszystkie się Madrza i mają idealnie dobrane staniki

Gość gość
Dobrze dobrany stanik może kosztować 50zł (z wyprzedaży), a porady są zazwyczaj za darmo. Ale lepiej nosić niedobrany stanik i pisać głupoty o małym B.

Gość gość
Nie stać Cię na jeden porządny biustonosz, który będziesz nosić na codzień ale na wystrzałową kieckę na jeden raz Cię stać? Priorytety...

Gość gość
Akurat nie mam czasu na latanie po wyprzedażach jak ty i polowaniu kiedy mój rozmiar będzie w promocji !! Zajmuje się bardziej ciekawymi rzeczami niż latanie po galeriach. Akurat biust mam niewielki i nie mam trudności z doborem stanika. Rozumiem jak biust byłby spory wtedy jest trudniej. A ty nie masz co robić i szukasz żeby się nankims wyżyć ? Brawo udało ci się. Jest mi przykro.

Gość gość
Akurat kiecka to miałam zamiar kupić w lumpeksie. Ale oczywiście wy tam ni chodźcie.

Gość gość
Dziewczyna pyta o sukienkę a ta jej piszą o staniku...wiemy, że chciałaś się tylko wyżyć i wymądrzyć jaka to ty "światowa" nie jesteś :P. Poza tym skoro autorka ma ładne, małe i jędrne piersi to nie musi latać sp sklepach za specjalnymi stanikami... ty masz obwisłe piersi to musisz dobierać specjalne staniki, żebyś jakoś wyglądać.

Gość gość
Dziekuje dla gościa wyżej. Chociaż jest ktoś normalny.

Gość gość
gość dziś Lepiej mieć 2 dobrze dobrane biustonosze niż 10 byle jakich, niszczących biust (bo źle dobrany stanik może piersi dosłownie zmasakrować, co może być nawet niebezpieczne dla zdrowia, bo ucisk na tkanki piersi niczym dobrym nie jest). Nie wspomnę już o tym, że prosta zmiana rozmiaru może dać ogromną zmianę wizualną, czego przykład masz np. tu: http://na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2011/02/maa-metamorfoza-czyli-jak-przesiadam.html

Gość gość
gość dziś też mam niewielki biust, i jeśli nie sięgnę po właściwy rozmiar (70D-70E) i dobrą firmę to mam ogromne problemy z doborem; latami nosiłam właśnie 75B i myślałam, że to normalne, że stanik muszę cały czas poprawiać, że ramiączka spadają, że druty wchodzą na piersi, ze na mostku odstaje i tym podobne atrakcje... a już o biustonoszu bez ramiączek mogłam zapomnieć, przez co odpadało sporo letnich czy imprezowych ubrań... Kobiet, które naprawdę powinny nosić to 75B jest dosłownie promil, i ciężko mi uwierzyć, że przy tej wadze i wzroście akurat się do nich zaliczasz...

Gość gość
gość dziś o doborze i wyborze stanika to ty wiesz tyle, co kura o pieprzu :D

Gość gość
Nie, ty wiesz najlepiej jakie staniki kupuję i czy są dobrze dobrane czy nie i wiesz jakie ja mam piersi, jakie piersi ma autorka i jakie staniki powinnyśmy nosić :P. Doradź mi pani "inteligentna" :P a... i jaki kolor jeszcze ma być ? :P

Gość gość
gość dziś akurat w brafittingu siedzę na tyle długo, że owszem, wiem :) kolor w sumie też ma znaczenie, bo zależnie od koloru ten sam model trzeba czasem wziąć w innym rozmiarze :P

Gość gość
Ja przez lata nosiłam sieciowkowe 75b. A potem się okazało, że mam 65D, a w niektórych modelach 65DD albo E. I mam mały jędrny biust. Małe cycki też potrzebują dobrze dobranego stanika. A skoro masz czas latać po lumpeksach to masz też czas pójść do sklepu w czasie wyprzedaży. Szukasz sobie tylko wymówek. Ale tak jak pisałam wcześniej. Priorytety...

Gość gość
dziś gość dziś akurat w brafittingu siedzę na tyle długo, że owszem, wiem usmiech.gif kolor w sumie też ma znaczenie, bo zależnie od koloru ten sam model trzeba czasem wziąć w innym rozmiarze jezyk.gif x i jakie piersi mam też wiesz...:P szkoda, że tylko na tych szmatkach się znasz :P

Gość gość
gość dziś Spokojnie, chcesz porozmawiać o paru innych rzeczach to nie ma sprawy. Może o makrofotografii? Albo o XIX-wiecznej literaturze francuskiej? A może sieci neuronowe bardziej cię zainteresują? Tylko temat jest chyba o stroju a nie o "innych zainteresowaniach"...

Gość gość
Autorko... Już dowiedziałaś się o sukience? Bo o tym że jestes gruba i masz źle dobrany stanik już wiesz. Może załóż temat czy jestem gruba albo coś że stanikiem to może któraś podpowie ci co i jak z sukienka. Ja zawsze stawiam na klasykę. Mała czarna ołówkowa.