Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje skromnej a zarazem z pazurem lekko seksownej sukienki na imprezę firmo

Polecane posty

Gość gość
dziś gość dziś Spokojnie, chcesz porozmawiać o paru innych rzeczach to nie ma sprawy. Może o makrofotografii? Albo o XIX-wiecznej literaturze francuskiej? A może sieci neuronowe bardziej cię zainteresują? Tylko temat jest chyba o stroju a nie o "innych zainteresowaniach"... x No właśnie temat jest o sukience a nie o staniku "inteligentko" Bardzo wątpię, że potrafiłabyś coś powiedzieć na temat literatury polskiej, a co dopiero francuskiej...:P

Gość gość
Buahahahhaa jakie porady, grubas wzrost 176 waga 60, wiecautorko jeszcze powinnaś dostać porady jak zbić wagę itp, kolejny problem mały biust, tutaj powinny zostać podane adresy chirurgów i metody powiększania, stanik już omówiony, podaj rozmiar stopy, zaraz się zacznie ,że masz płetwy itp, bo,że nie zrobisz się na bóstwo,że chcesz odbijać cudzych chłopów już wiesz, a pytałaś tylko o sukienkę buahahahahahahahahhaha

Gość gość
18.35 dokładnie! :P a jednak niektóre baby to są głupie, aż żal :P

Gość gość
Ale jak to możliwe, że kobieta 176 cm wzrostu i 60 kilo (czyli różnica, którą się bierze pod uwagę (76-60) to 16, czyli osoba zdecydowanie szczupła (można wyliczyć BMI, jest prawidłowe), jest na tym forum grubasem? Oświeci mnie ktoś?

Gość gość
A szkieletor,co napisał o 21.10....to dopiero tyczka,co ma ponad 180 cm wzrostu i waży 56 kg.....druga Ania Rubik ,cudo!!!!

Gość gość
Co dalej nie zmienia faktu że szczupła nie jest:)

Gość gość
Ale czego ty od nas oczekujesz autorko? Mamy Ci znaleźć kiecke czy co? Ani nie wiemy w jakich kolorach się dobrze czujesz, ani jaką masz figurę i jaki fason c***asuje. Co z tego, że ktoś Ci doradzi jakaś kiecke jak będziesz w niej źle wyglądać bo nie będzie na tobie leżeć. Jedna będzie wyglądała jak milion w dolarów w obcisłej granatowej, a druga w rozkloszowanej czerwonej.

Gość gość
gość dziś Co dalej nie zmienia faktu że szczupła nie jestusmiech.gif x W takim razie jaka? Ponieważ może być chuda/szczupła/gruba. Jeśli kobieta z taką różnicą między wzrostem a wagą nie jest szczupła, to jaka jest? Gruba? Według mnie to zdecydowanie szczupła kobieta, bo wiem, jak taka wygląda. Osoby o takiej różnicy waga-wzrost noszą rozmiar 36-38. To jest szczupła kobieta.

Gość gość
Może coś takiego: https://www.zalando.pl/morgan-rdalyn-p-sukienka-koktajlowa-noir-m5921c0h0-q11.html ale na nogi to raczejszpilki lub baleriny. Autorko ze dumieniem czytam, że nie jesteś szczupła, mam 175 i 62 kg . Podobnie jak ty nieduży biust. Nigdy ale to naprawde nigdy nie usłyszałam ,że jestem gruba. Oczywiście w wieku 15, 16 lat ważyłam 55, 56 kg ale z wiekiem , po urodzeniu dziecka nabiera się odrobinę kobiecości i jak oceniam na całe szczęście . Co ciekawe w zasadzie przy tym wzroście te kliogramy tak się rozłożyły u mnie , że w zasadzie nie mam istotnej różnicy w obwodach.

Gość gość
swingers party ?

Gość gość
Sukienka w realu prezenuje sie bardzo efektownie... zrobiła naprawę duże wrażenie. Możesz do niej kupić biustonosz samonośny za jakieś 30-40 zł. Przy małym biuście troche powieksza piersi.

Gość gość
Ohydna ta kiecka

Gość gość
gość dziś Biust powiększa dobrze dobrany stanik a nie jakaś kretyńska, rozwałkowująca go proteza z gumy...:O

Gość gość
Znowu dewiantka od stanikow I anorektyczka w akcji?nie no tutaj sa tak glupie baby,zexaz nie do wiary :-) :-) :-)

Gość gość
21.29 no mówię wam, że ona jest nienormalna!

Gość gość
Przestańcie się zadziobywać, kury! Ten link który wkleiła Pani powyżej/..hmmm, z czym jak z czym ale z luzackim przyjęciem to się ona nie kojarzy (ta sukienka), raczej z randką, czymś takim. Na pewno nie jest to na luzie i niezobowiązujący strój. W ogóle to dziwi mnie bardzo (ale wiem, może jestem niedzisiejsza) co trzeba mieć pod kopułką i jak bardzo trzeba mieć rozbuchane ego, by na imprezie firmowej chcieć wywoływać efekt tego typu. Po prostu niektóre mają alter ego w postaci Jagny z Chłopów i kręci je że inny na nie popatrzyu a najlepiej by jeszcze wyr////chał. I zaznaczam, nie jestem zakonnicą z ubioru, nie noszę ubran pod szyję, latem krótkie kiecki ale na imprezę firmową w takiej sukience jak ta? Pffff....żenua

Gość gość
Autorka Napisałam tylko ze fajną, podoba mi się. A nie ze lecę i ja kupuję..a tu od razu jakieś dziwne teksty..że idę się lądować na ******ie

Gość gość
gość wczoraj Ale czego ty od nas oczekujesz autorko? Mamy Ci znaleźć kiecke czy co? Ani nie wiemy w jakich kolorach się dobrze czujesz, ani jaką masz figurę i jaki fason c***asuje. Co z tego, że ktoś Ci doradzi jakaś kiecke jak będziesz w niej źle wyglądać bo nie będzie na tobie leżeć. Jedna będzie wyglądała jak milion w dolarów w obcisłej granatowej, a druga w rozkloszowanej czerwonej. X W punkt.

Gość gość
Autorka jest szczupła i to nawet bardzo jeśli ma wzrost 176 cm. Ja ważę 56 kg i mam 171 wzrostu a uważam się za szczupłą i wszyscy dokoła mi to zawsze mówili. Zawsze ciężko mi było spotkać kogoś o podobnej budowie do mnie, 99% dziewczyn było, jest zawsze grubszych lub/i niższych. Jak ubiorę buty na obcasie to czuję się już bardzo wysoka, ale nie chciałabym być chudsza ani wyższa. Autorka już w ogóle jeszcze bardziej budową jedzie po bandzie. Taka figura jest super, ale jak ktoś pisze coś takiego " 2017.10.02 Jesteś nie za bardzo szczupła jezyk.gif ja jestem wyższa o kilka cm i ważę 56. " to to już jest głupota. Wysoki wzrost i szczupła sylwetka są fajne ale tylko do pewnej granicy, potem gdy granica jest przekroczona to robi się brzydko. Dziewczyny uprawiające siatkówkę, koszykówkę mają wysoki wzrost i są niestety okropne.

Gość gość
Myslalam, ze wejde i poogladam fajne propozycje sukienek tymczasem na kafetrii wiesniary dyskutuja o wadze. Ech.

Gość gość
Autorko, po co tu pytasz, skoro niby chcesz kieckę w lumpeksie kupić? Chcesz, żeby ktoś ci napisał "we Wrocławiu w lumpeksie na ulicy takiej i takiej widziałam sukienkę taką i taką", o to ci chodzi? Czy te lumpeksy to takie pitolenie i chciałaś jednak linki do fajnych sukienek?