Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość789

powiększanie ust

Polecane posty

Gość gość789

Proszę podzielcie się ,gdzie w krakowie wykonują dobrze zabiegi powiększania ust?

Gość gość
ja korzystałam z salonu Rubinkiewicz Med i jestem bardzo zadowolona. robiłam usta i okolice oczu. możesz poczytać lub zadzwonić, uzyskasz odpowiedzi na nurtujące cię pytania. Polecam

Gość Wiksu
Jeśli chodzi o Kraków to mogę polecić klinikę Estetica . Wejdź na ich stronę i zadzwoń wszytko wyjaśnią. Ja akurat byłam na depilacji laserowej ale rozmawiałam z panią która była na powiększaniu ust i była bardzo zadowolona

Gość agu321
Moim zdaniem niektóre dziewczyny trochę przesadzają z powiększaniem ust, teraz co druga kobieta na ulicy na zrobione usta. Mnie póki co wystarcza serum powiększające usta z eveline, optycznie można je powiększyć niekoniecznie korzystać z medycyny estetycznej.

Gość Esteramalia
Poczytajcie sobie na czym polega zabieg i popatrzcie na zdjęcia przed i po - http://klinikaestetica.pl/usta/ tak delikatnie można sobie powiększyć, ładnie to wygląda :)

Gość lulka351
ja powiększsałam usta w klinice Estetica - bardzo dobra klinika, świetnie zrobili zabieg, usta tak jak chciałam tylko delikatnie powiększone i podkreślone