Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZUSTKA Z OLX JOANNA KOCOŃ JULIANÓW

Polecane posty

Gość gość

uważajcie na oszutkę JOANNA KOCOŃ JULIANÓW. Jest to osoba, która naciąga ludzi, oszukuje i jest znanym dłużnikiem w Polsce z prawomocnymi wyrokami sądu. PRZESTRZEGAM PRZED TĄ OSOBĄ - nie kupujcie od niej ani nie sprzedajcie jej, bo naciągnie Was na koszty wysyłki, towaru itd. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy a loguje się cały czas na konta itd. Nick na olx asiakocon80 Joanna Kocoń ul. Srebrnych Świerków 14 05-500 Julianów tel +48 881208301 ps - prześlijcie to dalej im więcej osób wie tym lepiej.

Gość gość
Niestety moja firma tez została oszukana przez Joanne Kocoń i jej meża lub partnera Marcina Skrzecza. Oboje oszukują ludzi. Jak Komornik chce odzyskać pieniądze okazuje się , że ona nie pracuje, wychowuje czworo dzieci i jest na utrzymaniu pana Marcina Skrzecza . Profil oszustki na faceboku: https://www.facebook.com/joanna.kocon.566 Prawda jest taka, że oszukiwanie ludzi stało się sposobem na życie tej pary.

Gość gość
trzeba pojechać i im grzecznie wytłumaczyć pewne rzeczy. Adres jest znany

Gość gość
Wg. komornika dom na srebrnych świerków 14 został sprzedany, a Pani Joanna zamieszkuje w Magdalence ul. Świerkowa 3. Maja też kawalerkę na ul. Bruna 24/84 w Warszawie która wynajmują. Oczywiście NIC nie jest na panią Joanne... Z panem Marcinem Skrzeczem oszukują i okradają ludzi. Marcin Skrzecz ma firmę MAX Profit zarejestrowaną na Srebrnych Świerków 14 .

Gość gość
Ja miałem w podstawowce kolegę Koconia ale był lekko uposledzony i zostal w szóstej klasie.

Gość gość
To chyba ten sam juz w 4 klasie powinien zostać ale w tamtych czasach by trafił do specjalnej więc go przepchnęli. To było w dzielnicy Wola w Warszawie.