Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurunia333

Stosunek po stosunku przerywanym

Polecane posty

Gość Laurunia333

Hej. Mam pytanko: jaka jest szansa na ciążę po włożeniu penisa na kilka minut może dwie,po wcześniejszym stosunku przerywanym z,wytryskiem poza pochwę, po którym partner sie,tylko wytarł i po jakims czasie znów próbowaliśmy? Proszę o odpowiedź osoby, które mają doświadczenie w sprawie stosunków przerywanych.

Gość Carycka
Oj wysokie ryzyko

Gość gość
ja pierdolę,jesteś dziwką ?

Gość Laurunia333
Nie jestem kocham się jedynie z mężem. Chcesz kkogoś obrażać to obrażaj siebie.

Gość gość
Partner się wytarł,a nie umył ?

Gość Laurunia333
Wysokie? Tak.wytarł chusteczkami

Gość gość
To duza szansa na wpadkę

Gość Laurunia333
Ale dlaczego? Bo na członku zostały plemniki z poprzedniego stosunku?

Gość gość
Czasem mam wrażenie że tu piszą 16 latki a nie dorosłe mężatki. Szansa na ciąże jest zawsze. Tym bardziej że się wytarl a nie umyl. W ogóle to fu.

Gość gość
Ryzyko jest duże, ale niekoniecznie. W cewce moczowej zostały zapewne plemniki z poprzedniego stosunku jeżeli nie oddal moczu. No i może fuu ale dajmy spokój dziewczynie różne są sytuacje w ktorych uprawiamy seks.

Gość gość
Niestety ale nie da się przejśc do porządku dziennego w momencie kiedy ktoś opisuję w jak obrzydliwych warunkach uprawia sex.Partner się wytarł czyli kleił się od wydalonego nasienia i pomimo tak obrzydliwych warunków ta pani kontynuowała współzycie sama pewnie klejąc się od wydzielin z pochwy.

Gość Laurunia333
Ja się wykapalam.

Gość Laurunia333
Zresztą prosiłam o radę i więcej informacji a nie ocenianie mnie. Ciekawe czy Pani po kazdym stosunku sie kapie.

Gość gość
ale że on się nie wykąpał to ci nie przeszkadzało ? wytarł się jak d***** w lesie chusteczkami,wypaliliście pewnie po szlugu,posapali i jazda na nowo,obrzydliwe

Gość gość
zanim uzyskasz poradę musisz sobie uzmysłowić obrzydliwość aktu płciowego,którego byłaś uczestnikiem.Jak zaczniesz dbać o higienę w trakcie i po kopulacji nie będziesz zadawała takich pytań i po za tym zmień partnera na bardziej estetycznego,a nie jakąś chusteczkową pokrakę

Gość gość
Tak,ja po stosunku biorę prysznic i małżonek również,a jeśli mamy ochotę na kolejny to oboje jesteśmy bez skrępowania jeśli chodzi o higienę,a Pani chyba bardzo lużno podchodzi do współżycia intymnego co właśnie póżniej kończy się szukaniem porad.

Gość gość
Jeśli zdarzyło sie to w twoje dni płodne to ryzyko ciąży jest całkiem prawdopodobne. Wg mnie dalej jest niższe niż 50% ale prawdopodobne. A co do stosunku przerywanego w ogóle - nie chroni on od zajścia w ciążę. Naprawdę kobieto - zawsze zadbaj o antykoncepcję (czyli prezerwatywy, pigułki, itp. - stosunek przerywany daje wysokie prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, bo nawet jak nie było wytrysku wewnątrz, to niewidoczne gołym okiem nasienie mogło sie przedostać do pochwy) Juz sam stosunek przerywany stwarza wysokie ryzyko ciąży a dodając do tego podjęcie współżycia zaraz po wytrysku na zewnątrz i tylko powierzchownym wytarciu to szansa wpadki jest spora. W najbliższym czasie zrób test ciążowy lub dwa. Mam nadzieje że wszystko skończy sie dobrze i ta sytuacja będzie dla cb tylko przestroga na przyszłość żeby zawsze zadbac o antykoncepcję. Pozdrawiam.

Gość gość
Co tfu co wy się myjecie co godzinę?

Gość gość
nie,raz w tygodniu w sobotę jak nasi pradziadowie.

Gość Laurunia333
Dziękuję za odpowiedź:-)

Gość gość
i myj się regularnie

Gość gość
co sie boisz?to twoj mąz,seks bozy,dziecko dar bozy. 500 plus dostaniecie,mąz bedzie juz zawsze uwiazany...alimenty i te sprawy,no i szklanke ci dziekco poda na starosc

Gość Laurunia333
Niestety na 500 plus się nie załapię:-)

Gość gość
Moj eks tak ze mna robil tylko ze ja bralam tabletki po kryjomu a pozniej z nowa dziewczyna po 2 miesiacach zwiazku wpadl ha ha masz przeje'bane :-D

Gość Laurunia333
A nie,pomyslalaś, że może chciał jej zrobić dziecko?

Gość gość
Cześć wszystkim. Miałam podobna sytuację tylko, że przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i w 17 dniu cyklu kochałam się ze swoim skończył mi na brzuchu i poszłam się wykąpać i on też się umył ale nie zrobił siku i po 20 minutach znowu się kochaliśmy ale szybko się ocknelam i zakończyłam to,czy mogę być w ciąŻy po takim stosunku? Proszę o konkretne odpowiedzi , a nie komentarze co do mojego życia. Nie znacie mnie wiec bez ocen proszę. Dziękuję z góry. KASIA

Gość gość
Masakra, partner się wytarł o pochwe, a nie nasrał ci na cycki i roztarł penisem po ciele? Czasami jak czytam co ludzie robią w łóżku to mi się chce rzygać Seks jest dla ludzi , ale ludzie to nie zwierzęta żeby się dymać jak popadnie, każdy seks zaczyna się od lizania narządów płciowych, wytyrsk na twarz cycki d**e i gdzie jeszcze we wlosy może? Ludzie naprawde troche szacunku jeden do drugiego

Gość Laurunia333
O jaką pochwę? W nawilżane chusteczki. A Twój język wskazuje na to jaki ty masz szacunek i poziom. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja uprawialam seks zaraz po wytrysku ze stosunku przerywanego i nie wiem jaka jest szansa na ciążę. Mam nadzieję że mniej niż 50%. Doradzcie :-(