Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiek94

Czy mój były dalej daje znaki ?

Polecane posty

Gość Kasiek94

Cześć Chciałabym opini mężczyzn i kobiet :) Byłam z moim chłopakiem 3 lata . Był ode mnie starszy o 10 lat i ma dziecko . Od jakiegoś czasu w ogóle nam się nie układało. Wyprowadziłam się od niego aczkolwiek cały czas kontakt mieliśmy . Spotykaliśmy się i większość czasu zachowywalismy się jak para. Niestety dawaj mi nie pewne znaki . Mówił że musimy zamieszkać razem a potem odpychal mówiąc że nigdy razem nie moglibyśmy być . I historia się często powtarzała.. bardzo mnie to bolało iż nie miałam stabilność . Jak już się na nowo angazowalam znowu mnie odpychal. Tylko on i jego problemy się liczyły moje były gdzieś na szarym końcu . Chodzi o to że wyjechał na jakiś czas i pisaliśmy ze sobą . Było normalnie za jakiś czas miał wrócić . Niestety następna kłótnia .. sądzę że z kimś pisze i układ w życie a mnie miał w sumie do czasu dopóki nikt się nie znalazł. Okłamał mnie również skąd zna dziewczynę o której ja się dowiedziałam . Niestety prawda była inna. Może mam paranoje Ale dalej go kocham i sama niewiem dlaczego jest mi tak ciężko zapomnieć. Powiedział że życzy mi szczęścia w miłości żebym kogoś znalazła że on mnie nie zrani i dopóki kogoś nie znajdę on również nie będzie się pokazywał z kimś jak pozna żeby mnie nie ranić .. nie mamy kontaktu 3 dzień . Chociaż takie przerwy już mieliśmy . Zero kontaktu a ja jak głupia nawet tygodnia nie umiałam wytrzymać żeby nie napisać .. teraz się nie odzywamy sądziłam że całkiem zapomniał i układa z kimś nowym. Aczkolwiek dzisiaj dodałam zdjęcie które po 24 godzinach wygasa i widzę że sprawdził mnie iż mi się wyświetliło chociaż nawet nie ma mnie w znajomych .. Czy to co kolwiek oznacza ? Wiem że może brzmieć to dziecinnie . Ale chciałabym poznać wasze opinie . Dziękuję

Gość gość
Nie, to nic nie oznacza.

Gość gość
Nie to tylko tak z przyzwyczajenia pewnie. Mysle ze powinnas sie odciac bo on bedzie ci tylko mieszal w glowie tymi sprzecznymi informacjami a tak sie z niego wyleczysz

Gość gość
zerwij z tym staruchem

Gość gość
ze star****** nigdy sie nie wiaz

Gość gość
Lubi bawić się Twoimi emocjami. Widzi, że na niego lecisz i jak reagujesz na te teksty - to podnosi mu ego. Spokojnie nie zostawi Cię, bo straciłby fajną zabawkę. Ale stabilności z tego samego powodu nigdy nie będzie.

Gość gość
Lecisz na nią? A odzyskałeś honor i godność?

Gość gość
oj EEEE te twoje seksowne dwie kropeczki niczym twoje dwa poślady sprawiają że ciągle na myśl o nich mi staje aż klawiaturę podnosi.... ;-) :-P