Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak zbliżeń w tak młodym wieku

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mój chłopak i ja mieliśmy bardzo udane życie intymne. Mogliśmy robić to czasem nawet po 2-3 razy dziennie, ciagle w różnych miejscach i pozycjach długo dochodzi. Niestety przez spóźnienie się mojego okresu o 2 tygodnie i dostania paranoji, iż jestem w ciąży wszystko się zmieniło. Od tamtego czasu przez rok naszego związku do zbliżenia dochodziło średnio raz na 3-4 miesięcy, czyli bylo ich aż 3. Dodam ze mamy po 18-19 lat. Mój wybranek panicznie boi się ciąży i zawsze mi odmawia. Choć przyzwyczaiłam się, że seksu w naszym związku nie będzie za często ostatnio przeżyłam szok. Stwierdził, ze do czasu ślubu chce zrezygnować z seksu i jedyne co to można zaspokajać się sposobami, które nie powodują CIĄŻY. Ja wszystko rozumiem, ale biorę tabletki, seks był zawsze z prezerwatywą i do tego przerywany... A nadal mam problem z partnerem. Ok, zaspokaja mnie na inne sposoby, ale po prostu brakuje mi zbliżenia. Co ja mam zrobić. Rozmawiałam z nim tysiące razy. Gdy tylko zaczynam ten temat twierdzi, ze zależy mi tylko na seksie, a on nie ma zamiaru przezywać jeszcze raz takiego koszmaru jak ostatnio.. potrzebuje pomocy :(

Gość gość
Moze jest gejem i jestes jego przykrywka.. Nie pakuj sie w malzenstwo bo bedziesz miec calkiem przewalone lepiej poszukaj innego

Gość gość
jest zniewolony tak samo jak i ty sex dopiero po ślubie to będziesz szczęśliwa