Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z bratem

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wygląda tak, że mój brat jest zboczony na punkcie moich stóp. Wszystko zaczęło się jakoś w maju, wtedy przyłapałam go, jak wąchał moje trampki... Był to dla mnie szok! Na początku śmiałam się z niego, następnie byłam zmieszana, on też. Wyszło tak, że jakoś to przemilczeliśmy. Wieczorem napisał do mnie smsa, że jest mu wstyd, że widziałam go w tej sytuacji, prosił, aby zostało to między nami. Zaczęłam go wypytywać, dlaczego to robił o co mu w tym chodzi. Wtedy mi to wszystko wyjaśnił, mówił, że podniecają go kobiece stopy, a moje podobają mu się szczególnie. On ma 15 lat, ja mam 17 . zachowałam się jak kretynka, bo ciągnąc go za temat zaczęłam sama się w to wkręcać i tak od pół roku daję mu masować swoje stopy i lizać lub wąchać. Czujemy sie bardzo swobodnie, ale mi to zaczyna wadzić, no bo to mój brat. Nie mam gdzie o tym porozmawiać. Podoba mi sie to, ale tak chyba nie można. Dodam, że mam chłopaka. Dziś znów lizał moje stopy. Jestem nawet na tyle głupia, że on wymyśla mi kolory jakimi mam malować paznokcie, żeby było ładniej. Nie wiem jak to skończyć... Bo podoba mi sie to, czuję taką dominację nad nim wtedy.

Gość gość
Daj mu jeszcze wylizac cipke i p******* na koniec

Gość gość
Mój brat też liże mi stopy.

Gość gość
Mojemu bratu juz sie znudzilo lizanie stop ostatnio mi powiedzial ze chtnie wylizal by mi moja cciiooooke. nie wiem co robic

Gość gość
A jaka masz pipe? Owlosiona?

Gość gość
Wyslij go na kurs masaze stref refleksyjnych. To jest bardzo dobry masaz na poprawienie zdrowia. Ta sie namasuje ile wejdzie. To idealne powiazanie. Zamilowanie zmieni na zawod!

Gość gość
Moja siostra ma cudne stópki, czasami daje pomasować.

Gość gość
Moj brat ostatnio zarzadal sobie odemnie zebym mu obciagla, powiedzial ze kobiety sa po to zeby meszczyzna obciagaly i dduuppy dawaly, smarkacz dopiero skonczyl 17 lat a ja mam 14 lat i co mam z nim zrobic powiedziec mamie???

Gość gość
A tam daj mu doopy od razu

Gość gość
Zrób z nim to samo co z tatą. Po czym poznać że matka ma okres? Penis ojca smakuje inaczej :)