Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amberus

Cukrzyca, teraz możesz ją wyleczyć.

Polecane posty

Gość amberus

Cukrzycę wielu uważa za nie wyleczalną. Lecz nauka szuka wszelkich rozwiązań skutkiem czego obecnie mamy już możliwości ograniczenia jej szkodliwego działania. Oraz co najistotniejsze nawet wyleczenia się. Podam Ci sprawdzone metody prowadzone już w Polsce jak i też wskarzę odpowiednie zioła czy leki prowadzące do skutecznego wyleczenia się. Sprawdzisz to wszystko osobiście. Poinformuj swoich znajomych. Zapewniam pełne informacje. 609 583 837

Gość Agnieszka20347
Z doświadczenia wiem, że najlepszym dla cukrzyków jest ekstrakt konopny CBD + CBDA 6 % . Mój mąż miał zdiagnozowaną cukrzycę typu 2 i musiał brać insulinę 4 razy dziennie. Rozpoczął leczenie i zdrową dietę ( zero soli, wszystko gotowane itp. ) ponadto codziennie brał 5 kropel CBD rano i 5 wieczorem . Po 2,5 miesiąca dawki insuliny zeszły z 11 do 2 jednostek. Pani Diabetolog zaleciła odstawienie insuliny. Minęło właśnie kolejne 2 lat i wszystko jest dobrze. Polecałam go wielu znajomym i wiem, że kolega obniżył rewelacyjnie poziom cholesterolu biorąc ekstrakt CBD dziennie. Przeszedł operację bariatryczną i miał naprawdę fatalne wyniki. Przy następnych badaniach nie mógł uwierzyć jak wielka nastąpiła zmiana. Olejek CBD ma naprawdę super właściwości i polecam serdecznie wszystkim cukrzykom. ;-) więcej o tym produkcie jak ktoś zainteresowany można doczytać na www.konopiafarmacja.pl

Gość gość
Ja mam cukrzycę typu drugiego i żyłam z tym przez wiele lat w niewiedzy. Bardzo przytyłam na przełomie 2 lata i postanowiłam iść do lekarza na badania... Okazało się , że prawdopodobnie mam cukrzycę. Zapisałam się do diabetologa w www.awimed.pl i lekarz wszystko mi wyjasnił. Mam trzymać dietę, zrezygnować z alkoholu w ogóle odstawić słodziki i tym podobne. Jestem teraz juz dwa mc po rozpoczęciu leczenia i schudłam 15 zdrowych kilogramów.