Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oceny w 3 klasie podstawowej

Polecane posty

Gość gość

Jakie ceny maja wasze dzieci?? zdarzą się 3?? czy tylko 4 i 5??

Gość gość
uwielbiam takich rodzicow! mysliscie, ze jak nauczania wczesnoszkolne to beda same dobre oceny? sa dzieci dobre i sa dzieci slabe, a powiem ci nawet wiecej - sa nawet takie ktore nie otrzymaly promocji do nastepnej klasy!

Gość gość
Mój w 1 kl dostał 3, wiec o co chodzi

Gość gość
Moj ma jąk na razie tak: 5,5 angielski:liczenie i miesiace na głos. Matma,polski:3,3 sprawdzenie wiedzy z 2 kl!! A dodam,ze z drugiej kl wyszedl z nagrodą. Sprawdzian z miesiaca wrzesien 4 W drugiej kl roznie bylo,mial i moze z kilka z matmy i polskiego 3 ale mial i 6. Teraz zobacze jak bedzie. Ale zgadzam sie,edukacja wczesnoszkolna to nie szlaczki,literki. Ale sa dzieci,ktore i nie zdały,ktore poprawki mialy,ktore maja 2. Roznie

Gość gość
Aaaa. I dodam jeszcze ze moj syn test na koniec 2 kl napisal najlepiej a teraz dostal za to dwie trojki,wiec czasem moze powinąć sie noga,nie ma co sie denerwowac. 3 to nie tragedia.

Gość gość
Moja w klasach 1-3 zawsze miała dwoje i troje. Zawsze na czarnej liście z pisania i zachowania. Dopiero od 4 klasy dobrze się uczy. Obecnie jest w 6klasie i jest jedną z najlepszych uczniów. Daj dziecku żyć. Dopiero się wszystkiego uczy.

Gość gość
Moj syn zaczal 4klase i dostal 3 z przyrody z kartkowki-pierwsza w zyciu....byl lekko zszokowany bo przez 3lata wystarczylo mu to co wynosi z lekcji a teraz trzeba sie pouczyc :-) w 1-3 mial 5i 6.pojedyncze 4

Gość gość
moja ma akurat same 5 - jest w 3 klasie, nie przyniosła mi ani jednej jedynki od początku szkoły, może 3x dostała trójkę ale syn już w 1 klasie złapał parę jedynek, na koniec 4 klasy miał dwie 3ki na koniec roku szkolnego obecnie jest w 5 klasie i już 1 zdążył przynieść :-o

Gość NOVA CE GLIWICE
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISWE 0 zł. Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice, tel.: 794 400 162 , mail: gliwice@nova.edu.pl lub zarejestruj się ON-LINE: www.nova.edu.pl

Gość NOVA CE GLIWICE
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISWE 0 zł. Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice, tel.: 794 400 162 , mail: gliwice@nova.edu.pl lub zarejestruj się ON-LINE: www.nova.edu.pl

Gość NOVA CE GLIWICE

Gość gość
uwielbiam takich rodzicow! mysliscie, ze jak nauczania wczesnoszkolne to beda same dobre oceny? sa dzieci dobre i sa dzieci slabe, a powiem ci nawet wiecej - sa nawet takie ktore nie otrzymaly promocji do nastepnej klasy! x mam troje dzieic i nie znam przypadku żeby dziecko nie otrzymało promocji od I-III ja uważam ze od I-III to generalnie jest zabawa, kolorowanie, szlaczki, literki. Prawdziwa nauka zaczyna się od 4 klasy.... i zgadzam sie tu się zaczynają schody.

Gość gość
mam syna w 3 klasie i ma same piątki, kilka czwórek.... a nic się w domu nie uczy. Nie uważam go za geniusza.... poziom jest żenująco niski.

Gość gość
Ja sie pochwalę, co mi tam. Same W :)

Gość gość
Moje dziecko w 3 klasie SP, ma kilka 1, kilka 2, kilka 3, kilka 4, kilka 5, kilka 6. I tak wszyscy w klasie. No niektórzy się uczą lepiej, to mają same 4 i 5, niektórzy uczą się gorzej, to mają słabsze oceny. To chyba normalne, że jak dziecko się słabiej uczy to nie będzie miało samych 4 i 5, prawda? Więc pytanie autora/ki jest głupie.

Gość gość
17:02 A ja znam. Moje koleżanka nie dostała promocji w szkole podstawowej z klasy 2 do 3.

Gość gość
Oj tam nauka zacznie się od 4 kl. Teraz jest zabawa