Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana123456

moja mama ma 49 lat i jest w ciazy(jest alkoholiczka od kilkunastu lat)

Polecane posty

Gość gość
Autorko, zajmij się sobą. Jesteś w ciąży, musisz dbać o siebie i SWOJĄ rodzinę tj. o siebie, męża i wasze dziecko. Pod żadnym pozorem nie daj się wmanewrować w opiekę. Naślij na nic MOPS. Sama nic nie zdziałasz. Gadaniem nic nie wskórasz.

Gość gośćzalamana
Wczoraj w desperacji zadzwonilam do MOPS i powiedzieli,ze jesli nie maja jeszcze dzieci to oni nie moga nic zrobic! MASAKRA! Bo do niczego jej nie moga zmusic i ona musi sama chciec isc na odwyk, dlatego tez napisalam na forum bo juz mi brakuj pomyslow.

Gość gość
Tylko współczuć..

Gość gość
12.25 Fakt, niewiele możesz. Po co ci te nerwy i to jeszcze w ciąży? Wiem, że chcesz dobrze, ale najlepiej będzie jak się od tego odetniesz. Szkoda tego dziecka, ale nie da się twojej matki przywiązać do kaloryfera i zmusić do wizyt lekarskich. Prawo tego nie przewiduje. To czy dziecko jest zdrowe też wyjdzie dopiero po porodzie, po miesiącach, a może nawet latach (np. problemy z nauką). Zadzwoń może do jakiegoś telefonu zaufania, może oni cię pokierują, ale nie bierz wszystkiego na siebie, nie w twoim stanie.

Gość gość
Zazdrościsz matce ze lubi sie bzykać .

Gość gość
Wprawdzie trudno wierzyć ale ...znam coś podobnego troszkę - podła dzielnica , kobietę może nie pijaczkę ale i i nie abstynentkę , do 50 wyglądała naprawdę dobrze, na max 45. To matka kolegi ze szkoły, niby ogarnięta . Okazało sie że ma 3 dzieci każde z innym , ten kolega najnormalniejszy z nich -podłapała porządnego faceta wykształconego na uniwerku, to był jego ojciec . Uciekła od niego bo za mało rozrywkowy był a mając ok 45-47 lat urodziła dziecko "wujkowi" pozostałej dwójki .