Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiorę ci dziecko pod warunkiem że ty bedziesz w tym czasie sprzątać

Polecane posty

Gość gość

Usłyszałam jak łaskawie zabrał dziecko do swojej matki. Kuźwa cały dzień pracuje na kompie, już nie wyrabiam czasowo, a ten s******l mi chwili odpoczynku nie podaruje od tego wszystkiego. W czasie chwili opoczynku mam sprzątać chociaż i tak planowałam robić dalej na kompie zlecenie bo tyle tego jest że nie nadążam i sie stresuje ale miałam na dzieje że chociaż sobie kawe na spokojnie wypije w międzyczasie to ten d**ek mnie zagonił do sprzątania bo mu żal d**e ścisnął ze on dziecko zabiera i żebym przypadkiem się nie opieprzała przez ten czas

Gość gość
Daj mu nauczkę. Wyjedź na cały dzień i zostaw z nim dziecko. Wyłącz telefon.

Gość gość
Nie widzę nic w tym złego. Siedziałaś wiele godz. przy kompie to przyda Ci się troche ruchu, dla rozruszania mięśni, ścięgien, kości, stawów. A że przy okazji będzie czysto to plus dla całej rodziny. Wg mnie to bardzo rozsądne, nie można spędzać czas w jednej pozycji trzeba się ruszać aby nie nabawic się zwyrodnień kręgosłupa . Wziął dziecko czyli masz psychiczny spokój i możesz trochę poćwiczyć ze szmatą i odkurzaczem. Po pracy umysłowej zalecana jest jakaś aktywność fizyczna - dla zdrowia. Mąż[ partner] dobrze zrobił.

Gość gość
Mogłaś Ty pójść na spacer a jego zagonić do pracy, no chyba, że tyra fizycznie to raczej dobrze zrobił, że Ty się rozruszasz po pracy siedzącej. :-P Nie rozumiem czemu nie współpracujecie ze sobą.

Gość gość
p**do kawę mogłaś pić pracując przy kompie,

Gość gość
ale Ty go kochasz? serio? on Ciebie też? Jak można w takim związku zyć.........