Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydzenie do samej siebie

Polecane posty

Gość gość

Czuję obrzydzenie do siebie. Za każdym razem, gdy ktoś podejdzie do mnie bliżej, dotknie, przytuli, da buzi w policzek, to mam ochotę zapytać, czy się nie brzydzi. Czuję się skrępowana i zastanawiam się, jak ktoś może chcieć tak po prostu być bliżej. Mam wrażenie, że śmierdzę, jestem obleśna, ohydna, z defektami etc. Jestem gruba, pewnie to przez to. Czuję się jak podczłowiek, mimo że walczę z kilogramami. Kiedyś brałam sterydy i od tej pory ciężko mi zrzucić wagę. Jem dwa posiłki dziennie, nie jem nic po 16, a mimo wszystko wygladam jak obleśny potwór. Chyba już do końca życia będę czuła się jak wybrakowany towar.

Gość dawny ladaco
nie jestes sama tu jest kilka macior na cafe

Gość gość
jedzenie tylko dwoch posilkow dziennie to blad. Powinnas jesc 5 posilkow dziennie tyle ze mniejszych, chodzi o to by zoladek dostal chociaz troche co 2-3 godziny wtedy spala na biezaco, a jak jesz tylko 2 razy dziennie to odstep miedzy posilkami jest bardzo duzy i organizm zaczyna sobie odkladac w postaci tluszczu, gdy zoladek dostaje jedzenie regularnie to nie musi odkladac. A poza tym dieta to jedno ale zacznij tez cwiczyc, bieganie rower basen orbitrek albo jakies cwiczenia domowe typu pompki przysiady nozyce taki domowy fitness albo po prostu idz codziennie na godzinny spacer dieta i cwiczenia i bedzie dobrze :) jestem facetem