Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam od niego odejść

Polecane posty

Gość gość

Ja go po prostu nie kocham, co uświadomiłam sobie niedawno. Ale czy to powód, żeby zakończyć związek? Jestem klasycznym przykładem - ja mu się podobałam, potem się zakochał (i to bardzo, nie spodziewałam się tego), a ja... po prostu się zgodziłam na to, żeby z nim być. Nie z desperacji, bo interesowało się mną niemało facetów, nie z jakiejś samotności. Po prostu go lubiłam i uważałam, że może nam być dobrze ze sobą. Dotarliśmy się, dobrze się dogadujemy, umiemy ze sobą poważnie porozmawiać. Jest mi w jakiś sposób bliski, martwię się o niego, chcę dla niego dobrze. Nie chcę go krzywdzić, ale pewnie na swój sposób. już to robię. Ale wiecie, że on wie, że ja go nie kocham? ja mu tego nigdy nie powiedziałam, ale on 'chciałbym, żebyś kiedyś powiedziała, że czujesz do mnie to samo co ja do ciebie, nawet nie wiesz jakbym chciał żeby tak było' Co o tym myślicie?

Gość gość
Mieszkacie razem? Długo jesteście ze sobą? To wygląda na bycie z nim z rozsądku, na dalszą metę skrzywdzisz was oboje.

Gość gość
Jesteśmy razem rok. Nie mieszkamy razem. Nawet nie z rozsądku, a najbardziej chyba dlatego, że go po prostu lubiłam, miałam ochotę z kimś być a z nim najlepiej się dogadywałam plus teraz dlatego, że się przyzwyczaiłam i bardzo nie chcę go skrzywdzić.

Gość gość
i oczywiście dlatego że on się zakochał i chciał byc ze mną