Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

zakochałam się w facecie który nie ma

Polecane posty

Gość gośćgość1

dosłownie nic :( k***a ja chyba jestem jakaś nienormalna że nie mogę trafić na jakiegoś normalnego chłopaka. Teraz się zakochałam i niestety pierwszy raz w życiu czuję że to może być naprawdę na poważnie. Chłopak nie ma nic, począwszy od wykształcenia a skończywszy na prawie jazdy. Nic. Jedynie pracę ma, dobre i coś przynajmniej co miesiąc ma wypłatę, co prawda nic z niej jemu nie zostaje ale jednak jest. Nie wiem jak to możliwe że tak mnie wzięło :( Gdyby jakiś czas temu ktoś mi dał opis tego faceta to nawet nie poświęciła bym mu chwili uwagi. A teraz najgorsze że w ogóle nie wiem co mam z tym zrobić, czy zaryzykować i dać temu szansę czy jak najszybciej się wycofać?

Gość dawny ladaco
para po byku.

Gość gość
wycofaj się, chyba że ukochałaś sobie biedę. Wasz osesek też będzie musiał to polubić

Gość gość
a ty pasozycie na chlopaka bez pracy bys nie poleciala!!!

Gość gość
fajnie nazywasz swoją miłość facetko :D

Gość gośćgość1
lat mamy po 26. A z tą biedą to by nie było aż tak źle bo ja dość dobrze stoję finansowo, mieszkać też gdzie byśmy mieli, ale sam fakt mnie dobija że tak się zakochałam i nie umiem sobie tego wytłumaczyć :(

Gość gość
to proste him jesteś patologią i zdechniesz w biedzie, nie ma w tym nic dziwnego, bo swój do swego ciągnie

Gość gośćgość1
gość dziś chyba mnie z kimś pomyliłeś

Gość gośćgość1
nie wiem co mam zrobić? :(

Gość gość
gość dziś bardzo sensowna wypowiedź :O

Gość gość
Mnie taki by nie przeszkadzał. Sama nie mam prawka. Dokształcić się zawsze można. Szczęściara z Ciebie, znalazlas kogoś a i tak wybrzydzasz.

Gość gość
Miłością sama nie wykarmisz dziecka w przyszłości a wiadomo w obecnych czasach ciężko uczyć się zaocznie(opłaty) i pracować za najniższą krajową.

Gość gośćgość1
gość dziś kurde, może faktycznie szukam dziury w całym? Pierwszy raz czuję do kogoś coś takiego, i zamiast się cieszyć i korzystać z tego to się zamartwiam. Ale jak sobie o tym myślę to nie umiem tego jakoś pominąć, tych jego wszystkich braków, niedociągnięć. Ale z drugiej strony jak się z nim widzę to nic w nim mi nie przeszkadza. Nie wiem co ze mną nie tak jest :(

Gość gość
jak widzę sąsiadkę to telepie się cały i uciekam a chciałbym ją mocno w pupe kochać namiętnie .

Gość gośćśćć
a ja powiem tak, że w życiu miłość jest na 1 miejscu a dopiero potem pieniądze, wykształcenie itd. Co z tego że znajdziesz gościa z wypchanym portfelem, wypasionym autem skoro nie będzie tam prawdziwej miłości? Według mnie lepiej żyć skromniej ale wiedząc że obok mamy ukochaną osobę niż w bogactwie bez miłości.

Gość gośćgość1
TAJEMNICZY DRAGON D dziś a co za różnica czy jestem czy nie jestem? jaki to ma związek z tematem?

Gość gość
Wycofaj się i bierz się za faceta co ma super furę, skórę i komórę. Najważniejsze żeby miał kasiore, prawko, wóz i w mógł wpisać w rubryce wykształcenie WYŻSZE Może nie dostaniesz od niego miłości, ale pare razy z liścia, ale co tam, czego sie nie zrobi dla marzeń o wykształconym biznesmenie z furą

Gość gośćgość1
TAJEMNICZY DRAGON D dziś i co jestem czy nie jestem ?:D

Gość gośćgość1
no to chyba przestanę tyle myśleć i się zastanawiać, bo to z tego te moje rozterki, za dużo myślę i porównuje do innych.

Gość gośćgość1
TAJEMNICZY DRAGON D dziś a o czym pisałam że tak mnie pamiętasz ?

Gość gość
Rozejdźcie się. Tak będzie lepiej. Moja matka córka adwokata wzięła za męża spawacza ze wsi. Moja matka odziedziczyła dom. Odkąd pamiętam ciągle wykrzykiwała ojcu że pracuje z marginesem społecznym że go wygna z domu jak dzieci dorosną. Ojca rodzinę uważała za barachło. Będziecie się obracać w różnych towarzystwach i wcześniej czy później będzie ci przeszkadzać, że on jest prostakiem

Gość gośćzołza
jak jesteś kokoszą to go zostaw bo mu życie obrzydzisz ciągłymi pretensjami o kasiorę :-)

Gość gośćzołza
poza tym miłośc jest dla wybranych,a ty ewentualnie na niego lecisz ,chwilowo myśle

Gość gość
Przecież możesz nim pokierować . Zmienić jego życie. Dzis nie ma nic a za rok, dwa może być inaczej.