Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNA NIE CHCE MNIE ZDOMINOWAC :(

Polecane posty

Gość gość

Chcialbym zeby kazala mi lizac calowac swoje stopy potem zeby kazala mi lizac ciipke pupe, zeby mi siadala na twarz itp Przeciez to dla niej przyjemne bedzie wiec czemu nie chce? :(

Gość gość
daj jej więcej czasu, jeśli ci na niej zależy

Gość gość
Nie kazda to lubi moze ona by wolala zebys ty ja zdominowal

Gość gość
no to ja dominuje caly czas, to ja prowadze nasze zabawy lozkowe, ale chcialbym chociaz raz poczuc jak to jest jak ona sie stara, poczuc ze jej zalezy ze ja podniecam ze chce tego. Zaciowo na codzien jest wspaniala dziewczyna stara sie ale w lozku to niestety zero swojej inicjatywy zero staran

Gość gość
dziewczyny a wy byscie sie tak zabawialy ze swoim facetem? Zaproponowalybyscie xos takiego same? Albo gdyby facet chcial to uleglybyscie i zdominowalybyscie? Kreci was takie cos wogole? Jak to jest u kobiet?

Gość gość
gość Nie ma reguły, jedne to lubią, drugie to robią tylko dlatego żeby spełnić zachcianki faceta, inne tego nie chcą i nie zrobią.

Gość gość
no ale czemu tego nie lubia? Nie rozumiem tego bo przeciez to jest ogromna przyjemnosc dla kobiety, jest pania, rzadzi, jest pieszczona tak jak chce do orgazmu albo nawet kilku, wiec czemu niektore maja tego nie lubiec?

Gość gość
Jak jej nie powiesz czego chcesz to moze sie nie domyslić, nie kazdy facet lubi być zdominowany. Trzeba mówic o takich sprawach i dawać czas do namysłu. To sprawy intymne i nie kazdy sie otwiera tak łatwo jak kinder niespodzianka.

Gość gość
gość To nie jest takie proste jak piszesz. Po 1 jest sporo kobiet wstydliwych i dla niech taka dominacja to już przekracza wszelkie granice, bo one nawet po ciemku pod kołdrą sie wstydzą i są spięte. Po 2 nie każda odczuwa przyjemność czy to w siadaniu na twarz partnera czy dawaniu do lizania stop. Ludzie mają rózne preferencje i różne rzeczy im sprawiają w seksie przyjemność, albo ich ograniczają.