Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak_na_emigracji

Samotnosc na emigracji

Polecane posty

Gość Polak_na_emigracji

Zabawne Bo zawsze sie z tego smialem a samo mnie dopadlo. Widzac zepsucie miejscowych kobiet postanowilas sprobowac sprowadziic kogos z Polski. Niestety to byl naiwny pomysl Roznice czasowo\pracowe\styl zycia odleglosc i cale zgranie jednak robia swoje. Ciezko znalezc mi czas zeby z kims pogadac. Gadanie na odleglosc to jednak glupota.Jak nie ma badzca fizyczne to samo sie wypala. Taki Los :/ Tak chcialem sie wygadac.

Gość gość
autorze wcale nie jestes samotny na emigracji bo masz swojego kolege w majtach

Gość Katarzyna Kasia
Pisałam już gdzieś o tym. Ale powtórzę, że w przypadku bolesnej prawdy, która dotyka na emigracji, gdziekolwiek jesteśmy warto skonsultować się ze specjalistą. Może lekarzem z Polski online w formie video. To chyba najlepsze co można polecić w takich przypadkach. Można umówić się na taką wizytę z psychiatrą czy psychologiem. Usługi video online świadczy np. poradnia psychomedic https://psychomedic.pl/umow-wizyte-online/ . Recepty i dokumentacja wysyłana jest w cenie wizyty na terenie UE.

Gość gość
kasia-A TY ŻEŚ DO-JE-BA-LA do pieca o kurffa!

Gość sanderka554
Dnia 22.08.2018 o 08:58, Gość Katarzyna Kasia napisał:

Pisałam już gdzieś o tym. Ale powtórzę, że w przypadku bolesnej prawdy, która dotyka na emigracji, gdziekolwiek jesteśmy warto skonsultować się ze specjalistą. Może lekarzem z Polski online w formie video. To chyba najlepsze co można polecić w takich przypadkach. Można umówić się na taką wizytę z psychiatrą czy psychologiem. Usługi video online świadczy np. poradnia psychomedic https://psychomedic.pl/umow-wizyte-online/ . Recepty i dokumentacja wysyłana jest w cenie wizyty na terenie UE.

Ja uważam, że takie konsultacje online to super sprawa. Jeśli ktoś wcześniej nie rozmawiał twarzą w twarz z psychologiem, we własnych czterech ścianach łatwiej będzie mu się z tym wszystkim oswoić. Mają tam naprawdę dobrych specjalistów, którzy zawsze chcą dla pacjenta jak najlepiej i robią wszystko, by tylko mu pomóc.