Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanymąż

Moja żona była prostytutką

Polecane posty

Gość Załamanymąż

Witam, mam ogromny problem i nie wiem co robić dalej. Jestem 2 lata po ślubie z moją żoną znamy się 3 lata i do niedawna wszystko układało się super. Kilka dni temu żona niewylogowała się z fb, nic nowego bo nie mieliśmy przed sobą tajemnic i nie dbaliśmy żeby strzec prywatności. Z nudów zacząłem przeglądać jej profil, nie znalazłem nic niepokojącego bo w sumie nie miałem takiego zamiaru. Kliknąłem w ustawienia i w którejś zakładce były numery przypisane do konta. Był tam też numer, którego nigdy nie znałem więc zadzwoniłem. Numer był nieaktywny i chyba był tam od dawna. Coś mnie jednak tknęło i wpisałem ten numer w wyszukiwarce. I nagle wyskoczyła mi strona z ogłoszeniami erotycznymi, taka zbiorcza na jakimś forum, gdzie były numery prostytutek, imiona i miejsce przyjmowania klientów. Zamurowało mnie, bo niestety numer i imię żony się zgadzały. Gdy żona wróciła to nic jej nie powiedziałem, nie miałem odwagi i nie wiedziałem nawet jak zapytać o coś takiego. Nie mogę w to uwierzyć, bo żona twierdziła, że miała przed ślubem tylko dwóch partnerów. Co z tym zrobić?

Gość gość
Bo w związku była z dwoma, a klienci się nie liczą.

Gość gość
Zapomnieć i żyć dalej.

Gość gość
No i po co tak weszyles? Teraz musisz sie rozwiesc

Gość gość
a pytales ją czy byla prostytutką? nie. Wiec do kogo masz pretensje?

Gość Załamanymąż
Pytałem czy na pewno powiedziała mi wszystko o swojej przeszłości. Ona twierdziła, że wszystko o niej wiem i nie mamy przed sobą tajemnic.

Gość gość
trochę dziwi mnie to, że umieściła przy swoim prawdziwym nazwisku i profilu numer, który byłby numerem do umawiania się z klientami. Z reguły tego prostytutki nie robią. Coś mi to nie pasuje. Czasami też jest tak, że numery, które są nieczynne przez długi czas albo porzucone (te, które były bez abonamentu) były wykorzystane przez dostawców usług telefonicznych ponownie i wchodziły do puli - mogła go dostać, zorientowała się, że to był kiedyś taki numer (tak jak ty) i zrezygnowała z jego używania. Po prostu jeśli jesteście wobec siebie szczerzy zapytaj -bo jak nie zapytasz to się nie dowiesz

Gość gość
Zapytaj się wprost co to znaczy.

Gość gość
pytam czy pytales ją wprost czy byla prostytutką?

Gość gość szaarriikkkkkk
ja mam inny Problem...wszystkie prostytutki to moje zony...

Gość gość
Ciężka sprawa. Nie wierzę, w to że sama by oglaszala się tak chętnie z własnym imieniem i nazwiskiem... A może to sprawka jej byłego? Chciał ją zranić, poniżyc, cokolwiek, odegrać się i zdobył ten numer i wrzucił takie ogłoszenie. Wiesz co zrób? Zadzwoń na ten numer z innego niż twój numer telefonu w porze gdzie np. Oboje jesteście w pracy lub tylko ty wychodzisz a ona zostaje w domu. Jeśli ona odbierze... To masz jasność. Jeśli numer pozostanie nieaktywny - porozmawiaj z nią.

Gość szry
czas na rozwod. definitywnie. bez urazy, ale to po prostu latawica, nie bedzie miala oporow dorobic sobie "kieszonkowe" czy po prostu pojsc w tango jak cos kiedys zacznie sie dziac niemilego. rozwiedz sie, pogon ja, nie niszcz sobie zycia.