Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż lekarz słabo zarabia

Polecane posty

Gość gość

Nie chce chodzić na dyżury. Nie mam za co z nim założyć rodziny. Ma podstawy 4000 plus 3000 z npl, podczas, gdy jego koledzy mają po 20 000... Jak go przekonać by zarabiał więcej? Wychodząc za niego myślałam, że będę mieć godne życie w końcu lekarz

Gość gość
hahaha, lekarz dobrze zarabiajacy :D dobree sobie :D poprawilas mi humor :D

Gość gość
No tak, może mało zarabiają?

Gość gość
tak malo. jestem na 5 roku rezydentury i to jest max 2300zl :D Więc przeliczylas sie. Nie kazdy ma ochote tyrać 16stki nocne, zeby zasranej krolewnie dogodzic ;)

Gość gość
To jest już specjalista ortopeda, jego koledzy mają po 20 000

Gość gość
a ja za 1.5 roku koncze ginekologie i jest to o wiele lepiej płatna specjalizacja od ortopedii i co? pstro ;) Zacznij żyć realnym życeiem, a nie ploteczkami na onecie nt tego ile lekarze zarabiaja ;)

Gość gość
Taki z Ciebie rezydent jak ze mnie baletnica. ale skoro tak, podaj miejsca lokalizacji chłoniaka limfoblastycznego? Rezydenci dorabiaja po dyżurach, które są konieczne, bo kierownik wymaga dzieciaku z bujną wyobraźnia. Co zleczisz pacjentowi ( badania obrazowe) z gazem śródpiersia?

Gość gość
Czyżby pseudo lekarze po moich pytaniach wertowali internet by znaleźć odpowiedzi, Tu siedzi patolka, a nie lekarze

Gość gość
Lekarz nie pisze w tak prostacki sposób, sorry rezydenci haha

Gość gość
gość dziś Dyzury są maksymalnie 4 w ciagu 30dni i owe dyzury sa wliczane w pensje :) Kazda specjalizacja i kazdy rocznik ma inaczej. Gdybyś miala jakiekolwiek pojecie o tym to byś wiedziała :)

Gość gość
A na durne prowokacje typu "napisz to podaj to" reagować nie zamierzam, bo to już matołectwo. :)

Gość gość
Najpierw odpowiedz na pytania, a nie jesteś jakąś durną pigułka coś tam wiesz, a tak naprawdę nic. Objawy: zaczerwienione gardło, węzły chłonne szyjne powiększone, wysypka na ciele, ból głowy. Co to za choroba panowie rezydenci. Jaką przypuszczacie? Proszę podrabiancy

Gość gość
gość dziś Czyżby pseudo lekarze po moich pytaniach wertowali internet by znaleźć odpowiedzi, Tu siedzi patolka, a nie lekarze x siedzi na kafeterii i pisze, ze siedzi tu patologia :D No to czesc patusie :D

Gość gość
Chce udowodnić, że tu nie ma żadnego lekarza

Gość gość
Jestem kobietą jakbys nie zauwazyla. 2. Nie ma czegos takiego jak stawianie diagnozy przez internet. Skad mam wiedziec czy jakiś tępak nie myli wezlow z wolami? ;)

Gość gość
Gość 23:18 Bredzisz jakbyś już miał tego chłoniaka. Nacieka mózg, opony, nerwy czaszkowe. Ten twój pieprzony chłniak limfoblastyczny może mieć jeszcze takie miejsca lokalizacji jak górne, przednie śródpiersie, a nawet w jamie brzusznej i powodować niedrożność jelit. Takie rzeczy wie nawet fizjoterapeuta po AWF

Gość gość
Haha aleś tępa, lekarze to elita, a Ty piszesz o wolach. Każdy lekarz wie co to za opis choroby, a przynajmniej potrafi jakąś dopasować

Gość gość
23:30 proszę o odpowiedź fizjoterapeuto, sprawdziłes ładnie, dziwne, że objawy w wiki w takiej samej kolejności geniuszu

Gość gość
to lekarze są tacy kłótliwi ? nie wiedziałam:-)

Gość gość
Wy tu piszecie, żeby prowokować i ubliżać komuś. Wszystko to nic nie warte, powinien się takimi zająć psychiatra

Gość gość
Do gościa co udział odpowiedzi, widać żeś tępy, bo nie nawet jama brzuszna a przede wszystkim

Gość gość
Hołota jakaś nie lekarze. Mnie się nudzi na dyżurze w aptece

Gość gość
Lekarze to elita, no padłam :D człowiek jak człowiek, w****ic tez sie moze jak po dniu pracy siada do komputera i jakieś tępawe Karynki silą sie na yntelygentki :D Ty chyba faktycznie juz cała zaciekłaś tym chloniakiem :D

Gość gość
gość dziś A zebys wiedziala, ze są. Kumpela jest terapeutką a też niezle potrafi porozsadzac ludzi po kątach jak jej na odcisk wejdą. Nie ma nic gorszego jak pacjent uzurpujacy sobie prawo do wszystkiego, a ty babko w kiltu siedz i sluchaj wszystkiego z usmiechem.

Gość gość
Jak idziecie do lekarza to panie doktorze czy mogę, a w necie gracie bohaterów

Gość gość
to jeszcze nic. lepsze są te france, które sie wykłócają i wychodzą obrazone, a pozniej wracaja z podkulonym ogonem :D

Gość gość
Czy ktoś tu twierdził, że jest fizjoterapeutą po AWF? Teraz każdy się boi nowotworów, więc czyta, żeby coś wiedzieć. Nie koniecznie w Pro Medico czy jakiejś Gazecie Lekarskiej, są inne możliwości, nie pełna błędów Wikipedia. Jak ktoś taki uczony, za jakiego się podaje, wie o co chodzi

Gość gość
A znam lekarzy. Większość żyją na bardzo wysokim poziomie